Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Proč tak málo? Čekala jsem koninu, jako bylo Nehraj si s ohněm, ale tohle nebylo špatné. Walker byl dobrej, podle mě hraje přirozeně. Musím ocenit i to, že celý děj se odehrává v autě. Natočit tímhle způsobem film a udržet si pozornost diváka není lehký úkol. Ikdyž podle hodnocení si nejednoho diváka neudržel :) Určitě to mělo svoje mouchy. Např. se mu vybíjí mobil a musí mu být jasné, že ho bude ještě potřebovat a blbeček si ho dá do nabíječky až když je úplně kaput a najednou je životně důležité, aby se zapnul. To, že měl tu nabíječku mě opravdu překvapilo. Jak píše BMW12, český dabing byl opravdu děs, ale za ten ten film nemohl. :) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Walker jako by tušil, že jej čeká ve filmové sféře předčasný konec, a tak se upsal prapodivné akční jednohubce, u které ohromně lituju, že jsem ji neviděl v originále. Již tak podprůměrný snímek za ten strašlivý dabing vinit nemůžu, ale nikdy jsem neslyšel nic horšího, než hlas Pavla Šroma z Walkerových úst. ()

Reklama

netahlo 

všechny recenze uživatele

Nekdo tady psal, ze je to "amaterska slatanina". To sedi do puntiku. (Mu)kunda Dewil by se na filmovani mel vysrat a jit radsi prodavat do MacDonalda. Ale on ma patrne pocit, ze je umelec a to je potom konec. Takhle ve sve roli bezradneho Walkera jsem jeste nevidel. Nechapu jak mohl na tenhle dementni scenar kyvnout. Korunu tomu divackemu utrpeni nasadil snad nejhorsi dabing, co jsem kdy slysel! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zklamání! Čekal jsem o dost víc, film nemá skoro co nabídnout, jsem skutečně rád, že to má sotva 80 minut. // Musím však pochválit námět, který je dost zajímavý, mírně originální a drží si ten slušný potenciál. Dál Paul Walker, ten hraje naprosto prvotřídně, realisticky, působivě, on je to nejlepší z filmu a vlastně ta postava, kterou Walker hraje je celkem zajímavá a je neustále zapojen do dění ve filmu. Akce přehledná, potom slušná hudba, Africký rap cajk, originální nápad s tou kamerou (celý film se odehrává takřka v autě a i když Walker vyjde ven, kamera čumí z auta). No možná by se ještě něco našlo, ale mně už nic nenapadá, je to velká bída, snad jen, že příběh je stále zajímavý a někoho nemusí nudit. // Motá se mi doteď hlava, spolujezdkyně našeho hrdiny bez nějakého charizma, navíc je tu jen z povinnosti, akce strašně málo, jedna kratší honička, pak delší ke konci, ale působí to až moc obyčejně, občas střelba při honičkách, ale je toho pramálo, dál sice hudba fajn, ale nehodí se do filmu, nelíbí se mi výběr auta našeho hrdiny, film nemá žádné tempo, většinou nudí, spousta otázek nezodpovědných, na píču konec, bez napětí, bez nějakého nádechu, často nelogické situace, potenciál trestuhodně nevyužit, i přes krátkou délku se film giganticky táhne, ono je toho strašně moc, můžete se klidně přesvědčit. // Čekal jsem to lepší, no. Aspoň ten Walker za něco stojí, ten je fakt prvotřídní, ale jinak má film děravé kapsy, ještě, že to má jen těch 80 minut. Doufám, že Getaway (s podobným námětem) mně nezklame, tohle už stejně nechci vidět, snad příště Walkere. 5/10 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pokud je to jeden z posledních Walkerových hereckých zářezů v životě, tak nutno podotknout, že se mu to moc nepovedlo. Uzamknout děj filmu z 90ti procent do tak malého prostoru, jakým je auto, to chce velký cit a umění, aby to bylo snesitelné, jak správně píše Chrustyn. Tady to zase zabíjejí ty neuvěřitelné žvásty typu: "Musím to obrátit", "Jeďte", "Střílejte" a další "perly", jakoby divák byl slepý a nedokázal poznat, co má v té dané situaci herec udělat. Takovýmto způsobem se napětí nevytvoří, ikdyby se všichni aktéři rozkrájeli. Celé to navíc působí dost amatérsky a prostě u mě to moc nezabodovalo. Dvě hvězdy jen z piety za Walkera. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)
  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)

Reklama

Reklama