Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jako experiment teoreticky zajímavé (kamera až na úplně poslední "poetický" záběr nikdy neopustí interiér vozu), jako akční napínavé béčko hodně slabé. To, jak vykonstruovaně se zpočátku kupí nepravděpodobnosti a jak se do nich hlavní (de facto jediná) postava vysloveně idiotsky zaplétá, to by zasloužilo návrat do scénáristické školy. Ani pak se snímek nijak zvlášť nerozjede, honička nás čeká vlastně jen jedna (a viditelně točená v nezávratné rychlosti a s nepříliš velkým umem), spíše se rozmýšlí, vyšiluje, tlachá po telefonu a vyhlídkově krouží po Johannesburgu. 3/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsem tady a tentokrát to bude jiný......... Ten úvod je docela blbost. Sledovat jak neustále jede autem, jak se sám dostává do debilních situací (jídlo, telefon), no je to celkem peklo, sledovat to patnáct minut. Stupidní příběh, strašný dialogy, příšerný hudební doprovod. Za Walkera jedna hvězda a další za některá krásná auta. CITÁT - Miluješ mě?........... ()

Reklama

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Toto je typická ukážka toho, že len slávny herec nestačí. Tu je mi trochu ľúto Walkera, pretože je to jednak z jeho posledných filmov, ktoré stihol natočiť. Je všeobecne známe, že Walker má rád automobily a rýchlu jazdu ale neviem si predstaviť, čo ho vtiahlo do takéhoto filmu. Možno asi len nejaká žiadosť kamaráta. Vážne, tento film je nudný ( aj keď má len 80 minút ), bez poriadneho rozprávania príbehu, hudba na mŕtvom bode a všeobecne takto si réžiu nepredstavujem. Obmedzený rozpočet sa z mohol iba na jednu kameru, ktorá je celý čas v aute a tam sa odohráva celý film. Keby aspoň to auto bolo iné, ale nie rodinný minivan. Poznám režisérov, ktorý dokázali vyťažiť s minima prostredia maximum. Ale tu je skôr z minima prostredia vyťažené ešte väčšie minimum. Tento film je určený len na zabitie nudy. Na nič iné. Keby boli aj kamery mimo, lepšie naháňačky áut ( nie len slepé prenasledovanie jeden druhého ), športové vozidlo tak pridám aj 2 hviezdičky. Takto je to len za dve. 40% - 2* ()

juta 

všechny recenze uživatele

Překvapení na to, jak si vede tu na čsfd. Paul Walker jako hlavní hvězda tohoto thrilleru, odehrávající se v JARu, proklouzne jako mastnota do situace, do které nikdo nechce vkročit. Zajimavostí je, že se dění odehrává po celou dobu v autě a jeho blízkém okolí, i kamery se nevzdálily od auta ani na krok. Zajimavé a chytlavé. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád tyhle one man show filmy, kde odpovědnost leží na jedno, herci a ostatní jsou opravdu jen vedlejší postavy. Paul Walker to zvládnul se ctí, i když je to prostě jen variace na "Rychle a zběsile" ve smyslu, že ten chlap uměl dobře řídit. Scénář není nic skvělého, ale snímek docela jede a jste zvědaví, jak to dopadne. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)
  • Michael Woods (Paul Walker) nosí hodinky Skywatch All Black Chronograph. (dyfur)
  • Na zápěstí Paula Walkera (Woods) lze spatřit vytetované jméno jeho dcery Meadow. (kellne)

Reklama

Reklama