Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Telefonní budka meets 16 bloků, přičemž z obojího si bere to horší (díry ve scénáře, občas krkolomný způsob, jak udržet postavu ve hře). Přesto by bylo nefér tvrdit, že neměl Mukunda Michael Dewil pár dobrých nápadů. Filmu bohužel také ubližuje to, že má opravdu mizerně natočené honičky v autech. Ve výsledku jsem se ale bavil nad očekávání dobře. Jako jednohubka "ve špatný čas na špatném místě" to nefunguje vůbec špatně. Palec nahoru za zvládnuté finále. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Vehicle 19 je film, ktorý by zvládol natočiť aj študent strednej školy. Jednoduchý scenár, takmer žiadny príbeh, amatérska kamera a biedna atmosféra. Jazdenie po meste, jeden chlapík, nesympatická černoška a veľká nuda. Keby tam nehral charizmatický Paul Walker, tak to ani nedopozerám. Koniec je celkom fajn. Pozrite si to len z úcty za Paulom, inak sa mu z ďaleka vyhnite. Hrozná nuda. ()

Reklama

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Toto je typická ukážka toho, že len slávny herec nestačí. Tu je mi trochu ľúto Walkera, pretože je to jednak z jeho posledných filmov, ktoré stihol natočiť. Je všeobecne známe, že Walker má rád automobily a rýchlu jazdu ale neviem si predstaviť, čo ho vtiahlo do takéhoto filmu. Možno asi len nejaká žiadosť kamaráta. Vážne, tento film je nudný ( aj keď má len 80 minút ), bez poriadneho rozprávania príbehu, hudba na mŕtvom bode a všeobecne takto si réžiu nepredstavujem. Obmedzený rozpočet sa z mohol iba na jednu kameru, ktorá je celý čas v aute a tam sa odohráva celý film. Keby aspoň to auto bolo iné, ale nie rodinný minivan. Poznám režisérov, ktorý dokázali vyťažiť s minima prostredia maximum. Ale tu je skôr z minima prostredia vyťažené ešte väčšie minimum. Tento film je určený len na zabitie nudy. Na nič iné. Keby boli aj kamery mimo, lepšie naháňačky áut ( nie len slepé prenasledovanie jeden druhého ), športové vozidlo tak pridám aj 2 hviezdičky. Takto je to len za dve. 40% - 2* ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jestli to měl být pokus o další Telefonní budku, tak se nepovedl. Tady pro změnu strávíte s hlavním hrdinou celou dobu v autě. Začátek je dobrej, protože to diváka rovnou vtáhne do akce, nikdo neví, co se děje a čeká se aspoň trochu na nějakou indicii. Bohužel tady je jakákoliv nápověda marná, protože ať mačkáte, jak mačkáte, nic moc z toho nevymáčknete. Ve výsledku je snímek téměř nicneříkající... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to byla bída. Za scénář a "logické" uvažování hlavního hrdiny (minimálně v první půlhodině) by si měl jít Mukunda dobrovolně pro zlatou malinu... Navíc jsem to bohužel viděl jen v cz dabingu, který měl příšerně chudou zvukovou stopu. V originále je to snad snesitelnější. Podprůměr. (viděl jsem: 1x) ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Většina policejních aut je značky BMW. (kellne)
  • Michael Woods (Paul Walker) nosí hodinky Skywatch All Black Chronograph. (dyfur)
  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)

Reklama

Reklama