Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

netahlo 

všechny recenze uživatele

Nekdo tady psal, ze je to "amaterska slatanina". To sedi do puntiku. (Mu)kunda Dewil by se na filmovani mel vysrat a jit radsi prodavat do MacDonalda. Ale on ma patrne pocit, ze je umelec a to je potom konec. Takhle ve sve roli bezradneho Walkera jsem jeste nevidel. Nechapu jak mohl na tenhle dementni scenar kyvnout. Korunu tomu divackemu utrpeni nasadil snad nejhorsi dabing, co jsem kdy slysel! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pokud je to jeden z posledních Walkerových hereckých zářezů v životě, tak nutno podotknout, že se mu to moc nepovedlo. Uzamknout děj filmu z 90ti procent do tak malého prostoru, jakým je auto, to chce velký cit a umění, aby to bylo snesitelné, jak správně píše Chrustyn. Tady to zase zabíjejí ty neuvěřitelné žvásty typu: "Musím to obrátit", "Jeďte", "Střílejte" a další "perly", jakoby divák byl slepý a nedokázal poznat, co má v té dané situaci herec udělat. Takovýmto způsobem se napětí nevytvoří, ikdyby se všichni aktéři rozkrájeli. Celé to navíc působí dost amatérsky a prostě u mě to moc nezabodovalo. Dvě hvězdy jen z piety za Walkera. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příběh o chlápkovi co se náhodou připletl do dalšího problému a musí pomoct unesené mladé ženě ,kterou nalezne ve vypůjčeném autě cestou po Jihoafrické republice za svou přítelkyně,než pochopí o co jde tak je žena zabita a Paul musí udělat správnou věc a celý film jezdit autem (trochu to připomínalo GTA 1 a malinko rychle a zběsile-ale to jen takový závan :-) ) a odhalit nekalé praktiky policajtu v JAR.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to byla bída. Za scénář a "logické" uvažování hlavního hrdiny (minimálně v první půlhodině) by si měl jít Mukunda dobrovolně pro zlatou malinu... Navíc jsem to bohužel viděl jen v cz dabingu, který měl příšerně chudou zvukovou stopu. V originále je to snad snesitelnější. Podprůměr. (viděl jsem: 1x) ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Toto je typická ukážka toho, že len slávny herec nestačí. Tu je mi trochu ľúto Walkera, pretože je to jednak z jeho posledných filmov, ktoré stihol natočiť. Je všeobecne známe, že Walker má rád automobily a rýchlu jazdu ale neviem si predstaviť, čo ho vtiahlo do takéhoto filmu. Možno asi len nejaká žiadosť kamaráta. Vážne, tento film je nudný ( aj keď má len 80 minút ), bez poriadneho rozprávania príbehu, hudba na mŕtvom bode a všeobecne takto si réžiu nepredstavujem. Obmedzený rozpočet sa z mohol iba na jednu kameru, ktorá je celý čas v aute a tam sa odohráva celý film. Keby aspoň to auto bolo iné, ale nie rodinný minivan. Poznám režisérov, ktorý dokázali vyťažiť s minima prostredia maximum. Ale tu je skôr z minima prostredia vyťažené ešte väčšie minimum. Tento film je určený len na zabitie nudy. Na nič iné. Keby boli aj kamery mimo, lepšie naháňačky áut ( nie len slepé prenasledovanie jeden druhého ), športové vozidlo tak pridám aj 2 hviezdičky. Takto je to len za dve. 40% - 2* ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)
  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)
  • Michael Woods (Paul Walker) nosí hodinky Skywatch All Black Chronograph. (dyfur)

Reklama

Reklama