Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ghostface naláka zostávajúcich členov skupiny na miesto, kde sa celý teror začal. Preživší sa konečne dozvedia, prečo sa zrovna oni stali jeho terčom a prečo museli ich milovaní blízki zomrieť. (Marceloo)

Recenze (2)

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je tu finále 3 série a zároveň i celého seriálu. Příběh je docela dobrý, postavy jsou docela ok a hudba je výborná. Atmosféra tu je a ta je i docela dobrá. Jasný je že tato 3 série je nejslabší a fakt bych si přál 4 sérii ale dobrou jako 1 a 2 a ne jako 3 série. Za mě 6,5/10. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a máme tu velké finále. To jako fakt? Sorry, ale tohle tedy byl hodně velký provar. Tragické zakončení, tragické série, která se s předešlíma dvěma nemůže vůbec rovnat. Tragické postavy o které se divák opravdu nebál a bylo mu jedno která zakuká. Napětí nulové, o atmosféře raději pomlčíme a co se týče odhalení hlavního psychouše, tak dost tragický. Tahle série byla prostě jeden velký omyl a pro fanoušky seriálu jistě velké zklamání. Jediné co tuto řadu drželo nad vodou tak bylo občas slušná zabití, ale to je po předchozí nabušené sérii proklatě málo. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Když na konci epizody příjde za Deionem (RJ Cyler) jeho matka k oceánu, tak je obutá. V dalším střihu už je ale bosá a obuv drží v ruce. (Duoscop)

Reklama

Reklama