Reklama

Reklama

"Mrtví nemluví... Proč, to nevím."  Mladý kuchař Odd Thomas (Anton Yelchin) dokáže vidět mrtvé. Možná je to dar, možná je to prokletí. Odd si nikdy nebyl jistý. Každé němé duši, která ho vyhledá, se ale snaží pomoci. Některá touží po spravedlnosti a prostřednictvím Odda pomůže vyřešit zločin, další jinému zločinu zabrání. Když se v Oddově restauraci objeví tajemný muž, mladík začne cítit blížící se katastrofu. Jediný, o to zlověstnější důkaz, který má, je lístek vytržený z kalendáře s datem 15. srpna. Dnes je 14. srpna. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

A viete že po tom čo hlavný predstavitel zomrel primačknutý vlastným autom získava tento film úplne iný rozmer? Odhalovať pravdu sa totiž neopláca a skôr či neskôr si po vás prízraky živiace sa negatívnymi emóciami prídu.... 

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

No dávam 3* hvězdičky, ale rozmejšlel jsem se i nad 2*. Hned mi bylo jasný, kdo je padouch a i to, že někdo z hlavní dvojce  hrdinů zhebne a bude tam pak jako duch..

Grundlik

Grundlik (hodnocení, recenze)

Destroyer06

Jenže jde o to, že Odd je jméno, Thomas příjmení. Takže se to nepřekládá. A distributorům se zdál název nejspíš hodně obyčejný tak tam něco přihodili aby ho udělali neobyčejným a evidentně tím jen zamotali hlavinky těm,kteří rozumí engliš, ale neznají knižky předlohy. 

Destroyer06

Destroyer06 (hodnocení, recenze)

Ještě jsem to neviděl ale český název (tedy aspoň ten na CSFD) je nesmysl.. Odd = zvláštní, takže Neobyčejný Zvláštní Thomas

na příspěvěk reagoval Grundlik

FuneralDog

FuneralDog (hodnocení, recenze)

Pro mě jeden z nejhezčích filmů posledních měsíců... efekty, příběh s pointou... vše super !

Reklama

Reklama