foto

John Swihart

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Stůl číslo 19
2016 First Girl I Loved
2015 Accidental Love
A Light Beneath Their Feet
Staten Island Summer
2014 As Night Comes
Young Kieslowski, The
2013 Neobyčejný Odd Thomas
2012 Love Sick Love
Neváhej a zavolej…
2011 Důkaz lásky
Flypaper
Lucky
2010 The Perfect Host
2009 Balls Out: Garyho výzva
Holka z města
Kolotočáři
Láska a jiné kratochvíle
Mládí v hajzlu
Najít štěstí
Operating Instructions (TV film)
Samec
Strip, The
2008 Garden Party
Každý má svůj sen
Last Word, The
Rocket
2007 Bratři Solomonovi
Mlátička
Na jih od Pico
Randy and the Mob
Student Charlie Banks
Superlhář
2006 Honba za lesním mužem
Champions
Poslední tanec
Rande měsíce
Think Tank
Žhavé nápady
5up 2down
2005 Daltry Kelhůn
Jsi jen naše
Life on the Ledge
Mall Cop
Začít úplně jinak
2004 Napoleon Dynamit
Purgatory House
2002 Bedford Springs

TV seriály

2017 Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (E13)
The Defense Rests (E12)
Unusual Suspect (E11)
další epizody (13)
2014 Cristela (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Navždycky 2/2 (S09E24)
Navždycky 1/2 (S09E23)
U oltáře (S09E22)
další epizody (11)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hledá se basák (S09E13)
Nácvik večeře (S09E12)
Na dobrou noc (S09E11)
další epizody (24)
2012 Go On (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 2/2 (S08E12)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
Překompenzace (S08E10)
další epizody (24)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
Mad Love (TV seriál)
Pěkné drsňačky (TV seriál)
Terapie online (TV seriál)
The Booth at the End (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Iluminační symfonie (S07E12)
Parťákrodiče (S07E11)
Tik, tik, tik... (S07E10)
další epizody (24)
2010 Backwash (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
Teorie o mořské panně (S06E11)
Prokleté Díkůvzdání (S06E10)
další epizody (25)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poslední cigareta v životě (S05E11)
Okno (S05E10)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
další epizody (24)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malá Minnesota (S04E11)
Rvačka (S04E10)
Naháč (S04E09)
další epizody (20)
2007 Greek (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Platinové pravidlo (S03E11)
Nervy (S03E10)
Fackodání (S03E09)
další epizody (22)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
Barneyho bratr (S02E10)
Sázka o facku (S02E09)
další epizody (22)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Limuzína (S01E11)
Ananasový incident (S01E10)
Břicho plné krocana (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2010 Teď něco uvidíte!

TV pořady

2006 Trick My Truck (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace