Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

movieband 

všechny recenze uživatele

"Jen bolest nám připomíná, že ještě žijeme." Vcelku podařený nízkorozpočťák, s vcelku sympatickými herci v čele s nádhernou představitelkou Issacovy sestry (její jméno tu není napsáno, bohužel), vcelku solidními zombivci, podařenou hudbou a vcelku originální dějem a podařeným zpracováním (ty animované kresby byly dost dobré). Jen ta atmosféra nebyla taková, jaká sem si myslel, že by mohla být. Možná se na to zase někdy podívám - 70%. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tohle se prostě bez přetáčení nedalo dokoukat. Zvládl jsem to 25 minut a pak jezdil po pětiminutovkách, přesto se kolikrát za tu dobu hlavní postava nepohla z místa a navíc měla nasazený ten samý výraz. Otřesně zdlouhavé, nudné a dvě hodiny v jednom a tom samém prostředí 200x200 metrů lesa, ve kterém se plácají amatérští herci předstírající charaktery jiných postav z nakoukaných filmů. Tuhle brutální nudu by omlouval jen fakt, že by to byl amatérský "kousek", což zjevně nebyl. Zde vychvalovaným maskám moc nerozumím, myslel jsem, že bílý pudr vyšel z módy spolu s Romerem a jeho plouživými shnilotinami. 15% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobrých zombie filmů bych napočítal na prstech jedné Simpsonovské ruky.Pseudopsychologický, nesnesitelně otravný žvást, plný neskutečně imbecilních a zdlouhavých scén, kdy hlavní hrdina křičí, pláče, chce se zastřelit nenabitou pistolí, něco si píše, zase fňuká, potká pár lidí, kteří umřou v přesném pořadí jaké si tipnete ( zase sem bůh ) zase si něco píše, zase fňuká, potká kundičku, už nefňuká a zase si něco píše.Předvídatelný a klišovitý scénář, stupidní pointa a zombie pomalejší než Rimmerova reakce na diskotéce.Otravné cvičení jednoho vysoce dosebe zahleděného a co je horší, netalentovaného režiséra.1 mizerný bod za vynikající hudbu a pár zajímavých záběrů, jinak děsná píčovina, úplně stejně nudně psychologicky žvatlající jako předloňský The Dead.15% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Hrozně zajímavě pojatý zombie horor. Žádné vřeštící scény nasnímané roztřepanou kamerou, žádné masové útoky nemrtvých. Výborné zasazení příběhu na konec občanské války zvyšuje už tak solidní originalitu filmu. V podstatě komorní vyprávění, jakási odysea, rámovaná jednotlivými kapitolami v deníku bývalého vojáka. Pár scén a myšlenek opravdu stojí za zhlédnutí. Velice příjemné překvapení. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tento kanadský postapokalyptický zombies-road-survival mě vůbec neurazil. Příběh je sice vyprávěn velmi pomalu, ale je zasazen do originální občansko-válečné doby, navíc je místy podbarven slušnými animacemi. Dá se tam najít pár klišé, ale čert to vem. Hercům jsem věřil, pár scén a nápadů bylo super, atmosféru to navzdory rozvleklosti také mělo Mě to bavilo. Slabý 4*, tedy 70%. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama