Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na čistý počet to sice není, ale na úplné tři také ne. Rozhodla jsem se ale přihodit, protože se mi tato verze "Hry na pravdu" opravdu líbila. "Revenge & Torture Movies" se v poslední době kupí jeden za druhým a tento patří mezi jeden z těch vydařenějších. David Oakes v roli válečného veterána Justina je opravdu slušné psycho a tím svým děsivě klidným chováním a pohledem mi připomínal Cilliana Murphyho. Jeho hra á la "kyselina nebo voda" byla opravdu velmi brutální a na toho, kdo schytal tu špatnou tekutinu, nebyl ani trochu hezký pohled. Během filmu se dočkáme i jednoho překvapení, aneb to, co Justin řekl o svém bratrovi, není tak úplně pravda. Truth or Dare přináší poctivý britských kousek do daného žánru. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Než se děcka prokousala k nějakému tomu napjatému análu, lehce jsem se nudila, ale v rámci seznámení s postavami se to dá odpustit. Když se fakani konečně dostali do průseru, chvíli mi trvalo, než jsem jim začala fandit, neb jednak si na hlavní roli zloducha vybrali takového katalogového hezounka, u něhož mě neustále rušila dokonalá britská dikce (čti očumovala jsem mu konstituci) , a druhak mi z té party nebyl ani jeden kus sympatický. Nu což, není to přehlídka našich nových kamarádů. Bratříček Justin se postupně do mládeže docela nápaditě obuje, děj se rozpumpuje a závěr okoření několik slušně nečekaných situací. Nebýt naprosto neodpustitelně kokotsky alogického chování jedné z postav, která reaguje stylem, že snad jeho roli musela vymýšlet autorova manželka s blond přelivem, prdla bych tomu ještě o jednu hvězdu víc. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že se po dlouhé době objevila studentská vyvražďovačka, která není tuctová, avšak bohužel je tu ono pověstné "ale". Tím jsou herci a kostra příběhu. Ti první jsou partou typických nesympatických indviduí, které americké produkce rozhazují plnými hrstmi. Co postava, to nesympatický ksicht. Jediným, jakž takž skousnutelným zjevem, je hlavní mikkelsenovský záporák. Co se příběhu týče, tak režisér se snažil být v daném žánru až příliš originální a i když mu to vyšlo, tak v tomto případě byla ona netuctovost spíš na škodu. Stačil obyčejný motiv pomsty ve stylu oko za oko a né do toho plést různé fantasmagorie o rodinné cti a podobně. Je to škoda, protože Heath ukázal, že má pro tuto tématiku cit a měl i pár dobrých nápadů. Snad to příště bude lepší. 40% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Pravda nebo úkol v trošku jiným rozměru. Začlo to tak nevinně, jako vždycky, ale když to člověk neustojí, tak je zle. Dobře vymyšlenej námět do tý poloviny, pak se to přehoupne jaksi někam jinam a to už bylo nezvyklý. I když, něco reality na tom bylo. Sám to nikdy nemůže mít natolik pod kontrolou, jak se nám v jinejch filmech snažej dokázat. Tady se to vymklo natolik, že se sám chytil do vlastní pasti. Toho gore tam nebylo tolik, ale to nevadí, tady se to ubíralo trošku jinou cestou a závěr určitě nikdo nemohl předpovídat, protože tohle se nesmí stát. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Scénář je možná jalový a s nepravděpodobným vývojem událostí, ale daleko nepravděpodobnější je, že někdo natočí pravděpodobný slasher. Zkrátka, nevím, proč jsou tady někteří v údivu, jako by snad shlédli svůj první horror v životě. Mně se na scénáři naopak líbilo, jak byl nepředvídatelný (a že jsem nečekal, že to ještě o nějakém B-horroru řeknu), co se týče osudů postav. Posloupnost jejich skonů lze vážně stěží odhadnout, což je nejspíš dáno i neamerickým původem snímku. 61% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama