Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Middle of Nowhere – vítěz festivalu Sundance v roce 2012 v kategorii nejlepší režie – sleduje příběh bystré studentky medicíny Ruby, která se vzdá svých snů a budoucí kariéry poté, co je její manžel odsouzen. Oddaný pár se tak ocitá na hraně propasti osmiletého odloučení, během kterého se Ruby musí naučit žít jiný život, život plný hanby a odloučení. Přes náhodná setkání a nečekané zrady, které ji srazí na kolena, projde Ruby důležitým a někdy až šokujícím sebepoznáním, během kterého se ocitne nejen mezi dvěma různými světy, ale i dvěma různými muži. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Černošská, romantická citovka, plná odříkání, snažení se i doufání. Naděje žije, ale minulost jí bortí. Rozhodnutí je nasnadě a je potřeba ho uchopit. Toho i toho. Perfektní, jemná režie s vynikajícím hudebním doprovodem a poctivými hereckými výkony. Poklidný snímek o nelehkém rozhodování si určitě užiješ lépe, když vynecháš oficiální text a vyspoilerovaný spolu-komentář. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Dobře natočené, ale místy příliš mdlé melodrama s nijak úžasnými hereckými výkony, zajímavý je počin opravdu hlavně po režisérské stránce, ale ke čtyřem hvězdičkám tomu dost chybí. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že Vám zatknou manžela a odsoudí ho na několik let, je průser. Netušil jsem ale, že je to o to větší průser, když jste černoška. První půlka byla o sebeobětování, druhá pak ukázala, že lidé jsou sobecká stvoření. Ta druhá mimochodem byla daleko zajímavější. Celkově vzato ale průměr. ()

sedlis 

všechny recenze uživatele

Nebylo to spatne, tradicni namet s lehce netradicnim zpracovani.Prvni pulka filmu byla sice trochu nudna, kdy se Ruby snazila pomoci manzelovi a jezdila ho navstevovat a krome vztahu s matkou a sestrou se neresilo nic a dost se to tahlo...pak bylo odvolaci rizeni, kdy po ctyrech letech vyslo najevo, ze manzilek v lochu z chtice fiknul bacharku a film ziskal trochu spad. Ruby se nastvala a hned tu noc dala ridici autobusu, kterej ji balil a kterymu doposud odolavala..Pomsta se zdarila, prislo vysvobozeni a zbytek je pak balancovani ve smyslu moralnich a citovych vycitek, ztraceneho casu apod. Dokonce to autori ani nezazdili nejakym prisernym zaverem, takze to celkem uslo.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený film, který mi jednoduše přišel o ničem. Ne, jasně, je zde jeden hodně dramatický romantický příběh, kdy v tomhle případě dramatický znamená, že to je bez humoru. I když k tomu prostředí vybízelo, překvapivě to není tak vyhrocené, jak by mohlo. Tady mě ta filmařská kvalita kvůli příběhu nedostala. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama