foto

Lorraine Toussaint

  • nar. 4.4.1960 (60 let)
    Trinidad, Západní Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Glorias
2019 Noční můry z temnot
2018 Fast Color
Sprinter
2017 Love Beats Rhymes
Obludárium
2016 Sofie a vycházející slunce
2015 Byla to divoká noc
Runaway Island
2014 Ask Me Anything
Selma
2012 Sama v prázdnotě
2011 The Doctor (TV film)
2009 Sólista
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
2002 Weddings of a Lifetime's Dream Weddings on a Budget
2001 Ztráty a nálezy
1998 Na konci sil
Tmavá obrazovka (TV film)
Černý pes
1997 Spittin' Image, The
1996 America's Dream (TV film)
Cherokee Kid (TV film)
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
Nightjohn (TV film)
Psalms from the Underground
1995 Buď on nebo my (TV film)
Nebezpečné myšlenky
1994 Mother's Boys
Raněná srdce
Time to Heal, A (TV film)
1993 Love, Lies & Lullabies (TV film)
Ročník 61 (TV film)
Zabiják
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
Red Dwarf (TV film)
1991 Danielle Steel: Táta (TV film)
Hudson Hawk
1990 Common Ground (TV film)
1989 Vloupání
1986 Případ neoprávněného zabití (TV film)
1983 Face of Rage, The (TV film)

TV seriály

2020 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Horde Prime (S05E01)
Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Offends Everyone (S04E06)
2019 The Village (TV seriál)
I Have Got You (E10)
I Am Defiant (E09)
Choosing to Hope (E08)
další epizody (10)
She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Destiny, Part 1 (S04E12)
Fractures (S04E10)
Mer-Mysteries (S04E07)
další epizody (12)
Into the Badlands (TV seriál)
Sedmička jde do boje (S03E16)
Rekviem za padlé (S03E15)
Prokletí rudého deště (S03E14)
další epizody (7)
2018 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Light Hope (S01E12)
Promise (S01E11)
The Beacon (S01E10)
další epizody (10)
Grace a Frankie (TV seriál)
Smrtící kolík (S04E10)
Into the Badlands (TV seriál)
Levhard se chytá oblak (S03E08)
Divoký kůň pohodil hřívou (S03E07)
Nářek černého větru (S03E06)
další epizody (6)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Blistering Heat & Brotherly Love (S02E22)
Amparo & The American Dream (S02E21)
Naegleria & Neighborhood Watch (S02E19)
další epizody (11)
The Fosters (TV seriál)
Chasing Waterfalls (S05E07)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Prosopagnosia & Parrotfish (S02E08)
Lidocaine and Long-Term Lust (S02E07)
další epizody (21)
Black-ish (TV seriál)
Auntsgiving (S03E07)
Chicago P.D. (TV seriál)
Justice (S03E21)
The Fosters (TV seriál)
Forty (S04E05)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Srdeční vada a umění (S01E10)
Návrháři a bakterie (S01E09)
Pronásledovaní a netvoři (S01E08)
další epizody (10)
Forever (TV seriál)
The Last Death of Henry Morgan (E22)
The Night in Question (E21)
Best Foot Forward (E20)
další epizody (11)
The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
More Than Words (S03E04)
2014 Forever (TV seriál)
Skinny Dipper (E11)
The Man in the Killer Suit (E10)
6 A.M. (E09)
další epizody (10)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (12)
The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Mother (S02E06)
Padre (S01E15)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Quinceañera (S01E04)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ta věc s tátou (S03E13)
Temné město (S03E11)
Zmizení (S03E09)
další epizody (4)
2012 Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
Šestej smysl (TV seriál)
Voodoo Undo (E12)
Chirurgové (TV seriál)
Dívka beze jména (S08E20)
2011 Světla páteční noci (TV seriál)
Always (S05E13)
The March (S05E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vzdor (S08E15)
2010 Transplantační jednotka (TV seriál)
Every Breath You Take (E11)
Božská mrcha (TV seriál)
Let's Talk (S03E11)
Světla páteční noci (TV seriál)
Swerve (S05E06)
Expectations (S05E01)
Laboring (S04E12)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Am I Gonna Die Today? (S03E10)
Looks Like a Lesbian Attack to Me (S03E09)
Popcorn (S03E08)
další epizody (17)
Světla páteční noci (TV seriál)
Stay (S04E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Kryj mě (S05E16)
2008 Božská mrcha (TV seriál)
You Are My Partner (S02E07)
Are You an Indian Princess? (S02E06)
Do You Love Him? (S02E05)
další epizody (7)
Pohotovost (TV seriál)
Věř tomu, co není vidět (S14E12)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Taco, Tulips, Duck and Spices (S01E13)
Is There a Scarlet Letter on My Breast? (S01E12)
This Is Way Too Normal for You (S01E11)
další epizody (13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranaři (S07E19)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Post Mortem (S07E07)
Buchařina (S07E04)
2005 Closer (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spor o kosti (S02E10)
2004 Frasier (TV seriál)
Kdopak by se klauna bál (S11E16)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Perfect Storm (S02E12)
Family Ties (S02E11)
Ockham's Razor (S02E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
Scared Straight (S02E07)
One Twelve (S02E06)
další epizody (8)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
1995 Amazing Grace (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Sanctuary (S04E19)
1993 Queen (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Jurisdiction (S03E16)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Skin Deep (S03E01)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Secret Sharers (S01E18)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Indifference (S01E09)
Subterranean Homeboy Blues (S01E02)

Dokumentární

2007 Rwanda Rising
2003 This Far by Faith (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)