Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje Spoilery: Guatemala se povedla! Začátek byl hodně drsný, asi nejvíc za dosavadních sérií. Cast se naproti tomu z Palau opravdu povedl a bylo komu fandit. Celá finálová devítka se skládala ze silných osobností (mínus Lidie). Z finálové trojky jsem to přál všem, byť asi trochu více Stephanii, která hrála opravdu dobře. Oblíbenci: Danni, Stephanie, Rave, Gregg. 80/100 **** ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery. Zatím snad nejlepší ročník vůbec. Milovaná Stephanie je zpátky a je přesným příkladem toho, jak se má hra hrát. Lepší hráč v Survivoru prostě nebyl a sám jsem byl překvapený jak geniálně Steph zvládala i "otázky na tělo" při finále. Nepochopím jak mohla porota vybrat Danni, jako vždy se řídila pouze svými komplexy nad tím, jak je Steph přelstila.. Ach ti američani.. Kromě Stephanie jsem si ještě oblíbil Judda, který byl sice nehorázný idiot, každopádně měl něco do sebe. Ikdyž v této sérii nebylo moc oblíbenců, Guatemala se pro mě stává nejoblíbenější sérií Survivora vůbec. 10/10 ()

Reklama

hacho 

všechny recenze uživatele

"Ještě jsem nelhal, ale později asi začnu." "Ať vás všechny sežere krokodýl!" Pěkné pokoukání a pár nezapomenutelných postav. Rafe a Danni jako ukázka toho, že i takovouhle hru lze ustát se ctí. Lydie jako důkaz, že i člověka, který je zdánlivě úplně "mimo svou ligu" může shoda okolností vyhodit hodně vysoko. Judd jako v Americe velmi populární účastník, u kterého to absolutně nepochopím, protože mě se hnusil každým jeho slovním výlevem víc a víc. A všimli jste si, že při vyřazování nebyl schopen napsat jediné jméno správně? A to je měli napsaná na vlajce :-) ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dočkal a tahle soutěž se opět objevuje na televizních obrazovkách. Od začátku jsem si víc oblíbil kmen Yaxhá, protože já se klaním vždy spíše ke straně těch slabších. Došlo tam k zajimavým zvratům. V téhle sérii jsem si postupem času oblíbil Brandona, který mi přišel jako fajn kluk, zajistil mnohá vítězství svému týmu a byl jedním z nejužitečnějších hráčů ze všech. Tato série se mi moc líbila. Sice za vítěze bych si zvolil někoho jiného, ale i ten člověk, který vyhrál se mi za celou dobu soutěže nezhnusil. Takže jsem spokojený. ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvrdé prostředí (viz. sedřené ramena) a spousta zajímavých charakterů. Hra občas vůbec nešla podle mých představ, ale finále má rozhodně nejkrásnější obsazení, co jsem zatím viděl. Od Bobbyho Johna jsem ale čekal vzhledem k jeho působení v Palau víc. Ústřední postava: Stephenie Oblíbenci: Stephenie, Danni, Brandon Neoblíbenci: Margaret, Jamie ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)
  • Původně byl zvažován návrat hráčů Rodgera Binghama a Michaela Skupina ze série v Austrálii, nakonec však byli nahrazeni Stephenie LaGrossou a Bobby Jonem Drinkardem z předcházející série v Palau.. (PanCitron)
  • Do soutěže se přihlásilo celkem 800 osob, z nichž vzešlo 48 semifinalistů. Do guatemalského národního parku Naranjo pak odjelo 16 soutěžících. (LEGACY)

Reklama

Reklama