Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele snebka k tomuto seriálu (10)

Kdo přežije (2000) 

Kdo přežije: Borneo 85/100 ()

Austrálie (2001) (S02) 

O něco slabší než 1. série zato s několika nečekanými okamžiky. 70/100 ()

Afrika (2001) (S03) 

Obsahuje spoilery Slabší série a tak trochu netradiční. Když se řekne Kdo přežije tak si alespoň já představím pobřeží nějakého tropického ostrova a ne buš v srdci Afriky. V této sérii se konal první twist, což znamená, že si kmeny prohodily své členy. To do značné míry změnilo ráz hry, Ethan si vyhrát zasloužil mnohem víc než Kim, která zůstalo tak dlouho ve hře jen díky již zmiňovanému twistu. Nejlepší výkony předváděl Lex, který skončil těsně za branami finále. A pak tu byl Brandon ... Jak moc já ho nedokázal vystát :D 65/100 ()

Markézy (2002) (S04) 

Spoiler alert! Řada to nebyla z nejlepších, ale za to mohla hlavně finálové sestava. Boston Rob asi jako vůbec první hrál Survivora opravdu chytře, ale bohužel mu to příliš nepomohlo. Většina z mých potencionálních favoritů vypadla už v úvodu, takže mi bylo ve finále celkem jedno jestli vyhraje Nelea nebo Vicepie. 75/100 **** ()

Thajsko (2002) (S05) 

Opravdu průměrná série určitě nejslabší z prvních pěti. Téměř žádné zvraty a možná až překvapivé snadná jízda podle mě slabšího z kmenů. Nechápu jak se mohl do finálové trojice dostat Clay a Jan *** 65/100 ()

Amazonie (2003) (S06) 

Text obsahuje spoilery!!! Určitě nejlepší z prvních šesti řad. Rob se z nemohla vyklubal ve fantastického hráče a každým dílem jsem mu fandil více a více není náhodou, že už je také v síni slávy Kdo přežije. Dost nečekaně se do finále dostal Matthew, který měl po sloučení hlavu na špalku, ale díky tomu, že si ho do "svých" řad vybral Rob skončil až tam, kde skončil. Jenna byla silná v individuálních soutěžích a vítězství si zasloužila. Mí favorité: Dave, Rob 88/100 ()

Návrat hvězd (2004) (S08) 

Komentář bude obsahovat spoilery! Podařená série, Kdo přežije ve které se vrátili vítězové a další populární osobnosti této hry. Po rychlé likvidaci předchozích vítězů začal teprve ten správný boj. Pro mě byl překvapením kola Tom u něhož bych nečekal, že se dostane tak daleko. Rob hrál jako obvykle svou hru mistrovsky a dostal se až do finále, kdyby nad jeho síly jeho budoucí manželka. Hráč kola: Rob Oblíbenci: Rob, Ruppert, Ethan 80/100 **** ()

Vanuatu (2004) (S09) 

Tak cast Vanuatu se moc nepovedl. Některé zajímavé postavy odešly už záhy a chvíli jsem se opravdu obával, že to nakonec vyhraje jedna z dvojice Scout - Twila. Za vítěze jsem rád, byť si to u mě Chris trošku pokazil vyhozením Elizy a July, ačkoliv k tomu měl taktické důvody. 65/100 *** Oblíbenci: Chris, July ()

Palau (2005) (S10) 

SPOILER Za prvních deset řad se ještě nestalo, aby jeden kmen natolik drtil ten druhý. A kdo by na začátku řekl, že to Kororové budou mít navrch nad Ulongy. Závěr už byl docela jednoznačný, protože holky se připravily o šanci bojovat o onen milion dollarů. Zatímco Ian i Tom věděli, že jim k tomu stačí dostat do finále Katier. Oblíbenci: Ian, Stephanie Favorit: Tom, Ian 73/100 **** ()

Guatemala (2005) (S11) 

Komentář obsahuje Spoilery: Guatemala se povedla! Začátek byl hodně drsný, asi nejvíc za dosavadních sérií. Cast se naproti tomu z Palau opravdu povedl a bylo komu fandit. Celá finálová devítka se skládala ze silných osobností (mínus Lidie). Z finálové trojky jsem to přál všem, byť asi trochu více Stephanii, která hrála opravdu dobře. Oblíbenci: Danni, Stephanie, Rave, Gregg. 80/100 **** ()

Reklama

Reklama