Reklama

Reklama

Těžká dřina

(pořad)
  • Slovensko Ťažká drina
Reality-TV
Česko, 2011, 25 min

Ta nejodpudivější a nejnáročnější povolání v Česku pěkně pod drobnohledem. Mrkněte, jak se bude moderátor pachtit v odpadní jímce, kamenolomu nebo při čištění mobilních záchodů. (oficiální text distributora)

Recenze (73)

Zix. 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se mi hodně líbil, sou sice slabší a nezajímavý díly, který tolik nenadchnou. Většina dílů je ale zajímavá a viděli sme neobvyklá místa, na který se jentak nepodíváme. To že je pořad z česka spíš vítám, protože sledujeme co zažívají lidé odsud a né v USA nebo na druhým konci světa. Délka mi taky vyhovuje a nejsou díky tomu nudnější pasáže jako u Špinavé práce. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s policejní zásahovou jednotkou, kde si Romča (tak mu v pořadu fakt říkají!) zkouší různý situace a vůbec celodenní trénink. Pochopitelně je amatér, takže to podle toho vypadá. Asi dost i záleží na tématu, aby to diváka bavilo, nebo ne. Chvílema je to zajímavý, ale jinak celkem o ničem. Byly tam i snahy o vtípky, ale nic, co by divákovi utrhlo branici. Viděl jsem určitě lepší pořady, kde se o daným povolání dozvím víc, jinak celkem nuda. ()

Reklama

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Dobré to bylo. Špinavá práce v českých reáliích. Já se u prvního dílu hodně pobavil a jeden bod strhávám za moderátora, co mi moc nesedl (určitě by se hodil někdo charizmatičtější) a ten hloupý šumový filtr na bílém pozadí. Uvidíme, jaké budou další díly. Po první sérii měním hodnocení ze čtyř hvězdiček na pět. Tohle nemá cenu porovnávat s Dirty Jobs. Těžká dřina prostě funguje v českých reáliích a podle toho se tak chová. Nabídla mi přístup do velmi zajímavých lokací a popsala, jak to v nich funguje. Já se u každého dílu bavím a to se nestává moc často. Nevidím důvod, proč bych měl strhávat body. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

S chuťou som sa zasmial ako Roman fachčí v kameňolome. Je úplne jasné, kde tvorcovia zobrali inšpiráciu, mali však smolu v tom, že v USA je tých ťažkých prác viac a očividne zaujímavejších. Okrem toho mi vadila aj doterná zvučka, ktorá brnká na nervy každému divákovi vyznávajúcemu kontinuitu programov. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Slaboučký odvar amerického originálu - což může být jak dobře, tak špatně. Na jednu stranu potěší absence momentů "na zvracení", na stranu druhou často celý díl sledujeme chlapíka dělat nezajímavou a celkem běžnou práci, která se za "těžkou" dá označit jen se zamhouřením obou očí. Ale zajímavé díly se najdou - i když jsou to spíš exkurze do zajímavých míst a prací, než těžká dřina. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Těžká dřina je formát volně inspirovaný pořadem Špinavá práce (od r. 2005), který má za sebou už sedm úspěšných sérií a celkem 154 epizod. (konvax)
  • V 10. dílu 3. série si Roman Buťa na práci v útulku přizval posilu. Byl jím jeden z diváků, kteří se zaregistrovali na internetových stránkách, který tak mohl okusit, co je to těžká dřina na vlastní kůži. (konvax)

Reklama

Reklama