Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 3

Recenze (94)

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Zábavný dokument/cestopis. Jakub je správně zapálen pro věc a kromě samotných ryb, o kterých se toho příliš nedozvíme se dostaneme do odlehlých koutů planety a poznáme místní obyvatele. Ocenit musím různorodost. Ať už jde Vágner lovit nilského okouna či sibiřskou štiku, vždy to je zajímavé a napínavé. Ale hlavně musím ocenit jeho odvahu a dobrodružného ducha, která se v Čechách jen tak nenajde. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tento pán mi je velmi nesympatický. Nejen že má hlas jak puberťák, ale i tak v některých chvílích působí. Jako malé nedočkavé děcko. Kdo opravdu rád rybaří asi toto ocení, já to náhodně viděl v televizi během pobytu na chatě, nešly tam jiné programy než ČT 1 a jemu příbuzné a spíš mě zaujalo, jak byl takový cestovatel a zkušený rybář nedočkový a infantilní v určitých momentech. Nic pro mě. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Vágner je příkladem toho, jak jít i přes odlišné přání rodičů a další různé překážky za svým snem a z ničeho si vybudovat celosvětovou známost. Přitom i tak zůstal normálním a za svoje výpravy nemůže dostat nic jinýho než pořádný obdiv. No považte, kdo z vás by se kvůli nějaký rybě několikrát skoro nechal zabít nebo snášel několik dní rozmary počasí atd.? Dobrodruh každým coulem. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřhvězdičkové hodnocení je za první a druhou sérii.Ty jsem si užíval.Třetí série mě zklamala tím,jak je natočena a také tím,že jde vlastně o totéž co bylo v předchozích dílech,jen je to buď nově natočeno nebo zkrátka jen jinak pro DCH.Tuto sérii měl v rukou Discovery Channel a vše dobré z předchozích dílů je bohužel pryč.Třetí série je natočena typickým americkým komerčním způsobem jako jsou natočený podobné komerční dokumentární seriály.Vše je přehnaně dramatické.Hudba,výlevy Jakuba,nervní roztřepaná kamera a šílený střih.Navíc ČT vysílala anglickou verzi,kde Jakub mluví anglicky a čeština je zřejmě v postprocesu přidána a zní to hrozně.Zkrátka 3.série dělá ostudu předchozím dílům a Vágnerovi samotnému. ()

constrictor.boa odpad!

všechny recenze uživatele

Je to strašně nahraný! Vágner pořád zdůrazňuje, jak mu jde o život, že on je nej a nikdo jiný ryby, které on chytá, ani neviděl. Musel jsem přepnou program, když jel v Indii vyzpovídat ženu, kterou údajně napadl u řeky tygr, aby se vzápětí mohl krčit ve stanu a hlásit, že kolem něho něco chodí. Každá z ryb které Kubík chytá běžně žere lidi a on se mezi nimi potápí. Všichni mu říkají, že expedici nemůže přežít.... Pořád samé zdůrazňování v jak hrozném je nebezpečí. Jsem na to už alergický ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama