Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 3

Recenze (94)

loki5 

všechny recenze uživatele

U tohohle hodně záleží na tom jestli je divák sám rybář či ne. A jelikož se k tichým bláznům sám počítám tak dávám 1* navíc. Zajímavě pojatý cestopis z celého světa kde ale cílem nejsou místní lidi ale místní ryby. Stojí za to rozhodně vidět. I když je spoustu věcí trošku manipulativních a trochu zdramatizovaných (vždy cílovou rybu chytí až poslední den :-)) rozhodně je obdivuhodné co tohle lidské párátko podstupuje aby chytilo tu svojí rybu. Rybář může jen tiše závidět a čekat tady v Čechách na rybu, která má alespoň míru :-) 75% ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Kdo tohle označil za "dobrodružný"? To nechápu. Vždyť jde o jasný přírodovědný, cestopisný dokument, byť zaměřený především primárně na lov zajímavých ryb. Tohle přece s dobrodružstvím nemá co dělat, spíše s poznáváním. Dobrodružství je když jde o život. A Jakoubkovi o život přece nejde, pouze mu snad jen hrozí zlomení prutu, no né?! :-) nebo nějaký ten průjem, chcete-li sračka. Jinak prima seriál, který mě v počátcích nechytal pro bombastickou reklamu v TV. To jsem si tenkrát řekl, "a just ne". A spoustu mi proto tehdy uniklo. Takže koukám až kdesi od Texasu. Vážně to nevadí, já to časem doženu. Díky Jakube, je to skvělé právě proto, že to není takové nafoukané a hloupě sebevědomé SHOW, jak to často vidíme u jiných podobných pořadů ze zahraničí, např. na TV Discovery. PS: Ještě k některým komentářům zde na ČSFD. Mám pocit, že z některých komentářů je cítit docela silný zápach závisti, že igi.B? ()

Reklama

papuchalk 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tak dva díly, Amazonie a Mongolsko, a na další se koukat nebudu. Vadilo mi tam několik věcí, a bohužel to nejpodstatnější je Jakubova osobnost. Vypadá sice sympaticky, a "nekomerčně", takovej obyčejnej kluk od rybníka, ale po pár minutách jsem koukal co to je za spratka. Neustále se nad ostatní povyšoval a dělal si z nich srandu samozřejmě v českém nebo anglickém jazyce, takže mu ani nemohli rozumět (domorodci v mongolsku, vy jste tak chudý a primitivní...), noto jsi teda borec Kubo, anebo svým černobarevným kolegům nadával když koupili místo benzínu naftu a opět se nad ně povyšoval do role děsnýho šéfa, ovšem stylem desetiletýho kluka. Pokud to byl dramaturgův záměr dostat do toho vyhrocenou reality show, tak mě to k pohodovýmu chytání ryb ABSOLUTNĚ nesedí. Když po půl hodině filmu Jakub konečně dorazil k řece, kde žila ona ryba, (ano ty epizody jsou spíše cestopisy, než chytání ryb, toho je tam asi tak 5 minut..), tak můžeme vidět, jak se u toho cholericky rozčiluje, že mu to nejde, mlátí tam prutem vo zem a nakonec tu rybu NECHYTNE, takže jsem si ji ani nemohl prohlídnout, a to bylo to hlavní proč jsem se na to celou dobu díval. Nechápu proč tento díl vůbec zveřejnili, vpodstatě byl jen o tom, jak v nějaké chýši vaří Jakub jídlo s mongolcema a dělá jednu pichlavou narážku za druhou na jejich primitivní život, přestože mu laskavě dají najíst, a potom jak jde "nenuceně" jakože sám mongolskou přírodou s pouhým batůžkem na zádech, a přitom to vypadalo strašně nahraně, protože s takovým batůžkem by tam přežil jen do večera (prostě pak kameraman zařval DOBRÝ a Jakub se otočil, vrátil do auta, a všichni jeli dál...). Tento člověk se k tomu prostě nehodí a nechápu jak se k tomu vůbec dostal. ()

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub de Bill...aneb jestli jste si kdy mysleli,že nemůže být něco horšího než Banánové rybičky Haliny Pawlovské,tak tento TV seriál od známého protekčního exhibicionisty J.V.,překonává obecně akceptovanou míru stupidity hned několikrát.....Uděluji navíc kyselou pr.el za Vágnerovy slovní výlevy.....Bič a pryč !!! ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Vágner chytí rybu, políbí a pustí. No a co. Nebo by zdejší uživatelé byli radši kdyby ji přetáhl klackem a sežral? Nevim jak Vám, ale mě to přišlo celkem zajímavý celkem zábavný a sympaticky dlouhý. Sice se o rybě víceméně nedovíme, ale srát na ryby. Hlavně že víme, na co je chytit a jaký potvory žijou ve vodním světě. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama