Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prepuknutí zombie nákazy, ktorá vyhubila väčšinu populácie sa skupinka tých, čo prežili, snaží prebojovať skrz zničenú, hordami nemŕtvych ovládanú krajinu. Cieľom ich cesty je ostrov Catalina, ktorý má byť jedným z posledných útočísk vymierajúcej ľudskej rasy. (Karamanlis)

Recenze (48)

Juliane 

všechny recenze uživatele

Je to mezi jednou a dvěma hvězdami. Děj stojí za prd, ovšem je tam pár nápadů, které se mi zalíbily - několik druhů zombíků například (máme tu středně rychlé zombie chodiče, super rychlé zombie běhače a dokonce i super velké zombie wrestlery). No kde jinde tohle najdete?!:) Když nad tím tak přemýšlím, trochu mi to připomínalo PC hru Dead Island - a tu já ráda. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asylácká, tedy objektivně vzato podřadná zombiárna, s extrémně hloupým scénářem, s mizernou ruční kamerou, s druhořadými herci (až na mou oblíbenou horskou gorilu Vinga), kteří hrají hloupé postavy s hloupými dialogy (nejtragičtější je latina s katanou, s důkladným mejkapem a vystajlovanými vlasy, v upnutých džínách a kozačkách), s příšernými triky (které jsou ještě horší než jsem čekal)... Ale pro mou lásku k zombiežánru bavilo mě to, bavil jsem se (i když často nechtěně) a nenudil jsem se, což je pro mě při hodnocení směrodatné. Nejlepší scéna: závěrečný souboj se zombietygrem, který je... který je ryze asylácký. Nejhorší scéna: retardovaná režie nejprve použila ve 24.minutě (DC verze) scénu západu Slunce za mrakodrapy, aby v 57.minutě tu samou scenérii použila ke krátkému šotu východu Slunce tím, že ji pustila pozpátku; za takovouhle zhovadilost bych v horším rozpoložení rovnou vysolil odpad! ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý děj. Skupinka lidí se snaží přežít. Dál nic. Zombie filmy většinou nemají extra dej, ale snaží se zaujmout pořádnou vyvražďvačkou, hlavním killerem a popřípadě strachem. Bohužel, tady jsem neviděl nic z toho. A ten digitální tygr, kdyby se aspoň ten vizuál povedl, mohl to být originální nápad, takhle to je ale k smíchu. Ani Ving nevypadá jako pravej ochránce, možná je to věkem, ale připadal mi spíš jako hodný strýček. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na to že je to od Syfy tak jsem se u toho poměrně dobře bavil.Různorodá skupinka přeživších si to kráčí střemhlav proti zombíkům a kosí vše co jim přijde do cesty.Krve tu sice stříká dost ale jen digitální.A někdy stříká dřív než by měla.Kdo viděl ví o čem mluvím. Ale i přesto všechno bych dal i 4 hvězdy,ale nemůžu protože s tím zombie tygrem to už fakt přehnali.To už bylo fakt trapný.Jinak přijatelná zombie zábava. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrazíme tam a odděláme je jednoho po druhém......... Skupinka naprosto nesympatických postaviček je uvězněna v paneláku plného zombíků. Komu fandit? Po půl hodině trápení už jsem věděl, že fandím víc zombíkům. Pár gore scén je dobrých, ale to nedělá dobrý film. CITÁT - Tenhle řev dobře znám........ Scéna v 60 minutě je smutná a možná i do příběhu patří, ale mě se zdála pokořující a zbytečná. CITÁT - Tak mi ho vykuř, holčičko!!!!...... Zato scénu na střeše auta si určitě užije každý. Je krátká, ale je to masakr. CITÁT - Přece neumřu na zástavu srdce, když je tu válka........ A konec příběhu? Zeptám se a naznačím - nová Alice? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno