foto

Anya Monzikova

  • nar. 1984
    Vologda, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bring Me the Head of Lance Henriksen
2015 Imperfect Sky
Seeking Dolly Parton
2013 Somebody Marry Me
2011 Zombie Apocalypse
2010 Iron Man 2
2009 Náhradníci
2008 Playing with Fire
Tropická bouře
2007 Loveless in Los Angeles

TV seriály

2016 Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Svůdce (S08E07)
2011 Aspen the Series (TV seriál)
Femme Fatales (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Hledej své šťastné místo (S02E01)
2007 Cane (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Deal or No Deal (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace