foto

Anya Monzikova

  • nar. 1984
    Vologda, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bring Me the Head of Lance Henriksen
How High 2 (TV film)
2015 Imperfect Sky
Seeking Dolly Parton
2013 Somebody Marry Me
2011 Zombie Apocalypse
2010 Iron Man 2
2009 Náhradníci
2008 Playing with Fire
Tropická bouře
2007 Loveless in Los Angeles

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Plán útěku (S03E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Svůdce (S08E07)
Liga snů (TV seriál)
Deflategate (S07E04)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Padlý anděl (S03E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Archeolog v zámotku (S08E11)
2011 Aspen the Series (TV seriál)
Femme Fatales (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Don't Stop the Knight (E10)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Hledej své šťastné místo (S02E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Opušťák (S08E14)
2007 Cane (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Heads Will Roll (S03E21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Řetězová reakce (S06E07)

Host

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Deal or No Deal (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky