Reklama

Reklama

Třetí noc pro čaroděje

(TV film)

Obsahy(1)

O tom, jak podivné úkoly dostal Jeník, aby získal ruku princezny... Podivné úkoly vymýšlí rádce (D. Prachař) nápadníkům princezny Lucie (H. Ševčíková) a král (P. Štěpánek) je spokojen. Jeho sbírka vytoužených předmětů se neustále rozmnožuje, ale princezna je stále svobodná. Až s příchodem Jeníka (O. Kepka), který se také přišel ucházet o její ruku, vyjdou najevo věci, které nekonečné námluvy ukončí. Jeník a princezna Lucie jsou šťastni a ti, kdo si to zaslouží, jsou potrestáni. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Děs běs. Malý Arabelák se ani nesnaží hrát, zbytek je taky k ničemu a obsah domotaný a zbytečně zauzlovaný. Nemohl jsem se dočkat konce a mít zrychlení, tak jej použiji. Pohádka k ničemu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Co by neudělal Jeník pro krásnou princeznu? Problém vidím v tom, že Lucii nejprve nesplněné úkoly imponují, jelikož i ona se těší z množství nově nabytých předmětů, ale posléze začíná chápat, že se takhle nikdy nevdá. Je to sice studiová pohádka, ale dobře obsazená a vcelku nenáročná. Děti se naučí, že krást se nemá ani z dobrého důvodu a pro lásku už vůbec ne. Roli Stelly Zázvorkové jsem příliš nepochopil. Trochu působila jako Jeníkova deus ex machina. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani jeden ze známé dvojky z Arabely se sice nikdy nestal TOP hercem (herečkou), ale určitě nepředvedli špatné výkony ani zde. V mých očích spíš naopak – bylo to slušné. Štěpánek coby chamtivý král a Prachař proradný rádce byli taky v pohodě. A bláznivý čaroděj Kostka byl nejlepší. Příběh o třech úkolech, po jejichž splnění, dostanete ruku princezny - možná není tak okouzlují, protože tahle myšlenka už byla jinde a několikrát, ale v rámci televizní pohádky a ještě tak krátké, se jeho tvůrcům podařilo natočit slušnou průměrnou pohádku pro malé děti. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama