foto

Milan Dostál

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Dámě kord nesluší? (TV film)
Silák a strašidla (TV film)
1998 Smůla (TV film)
Tajemství mořské panny (TV film)
1997 Cyprián a bezhlavý prapradědeček (TV film)
O zlé a dobré vodě (TV film)
Vojtík a duchové (TV film)
Červený kamínek (TV film)
1996 Není houba jako houba (TV film)
O princi Truhlíkovi (TV film)
1995 O moudré Sorfarině (TV film)
Poutníci (TV film)
Ty, ty, ty, Moneti! (TV film)
Vodnická čertovina (TV film)
1994 Duhová hora (TV film)
Hrad stínů (TV film)
O zlatém pokladu (TV film)
Pozor na Kozoroha (TV film)
Třetí noc pro čaroděje (TV film)
1993 Dick Whittington (TV film)
Noční mora (TV film)
O zázračné mouše (TV film)
Česká muzika (TV film)
1992 O myrtové panně (TV film)
O vodníkovi a housličkách
Peklo (TV film)
Pravda a lež (TV film)
Světýlka z blat (TV film)
1991 Krásná čarodějka (TV film)
Osudné dveře (TV film)
Pohádka o touze (TV film)
Princezna Duše (TV film)
1990 Drobné něžnosti (TV film)
Duch času (TV film)
Kdo dostane burák? (TV film)
Kdo s koho (TV film)
Koho ofoukne větříček (TV film)
Pernikářka a větrný mládenec (TV film)
Princezna Slonbidlo (TV film)
Zachýsek, zvaný Rumělka (TV film)
Zlatý ostrov (TV film)
Zmatky kolem Katky (TV film)
1989 Berenika (TV film)
Klaním se, měsíci (TV film)
Královna štěstí (TV film)
Království stromů (TV film)
O princi, který měl smůlu (TV film)
Putování po Blažených ostrovech (TV film)
Vstup do ráje zakázán (TV film)
1988 Co medvědi nevědí (TV film)
Dvojčata (TV film)
Dvojčata
Hodina angličtiny (TV film)
Jen ty a já (TV film)
Kdo ví, kdy začne svítat (TV film)
Nanečisto (TV film)
Pouťová pohádka (TV film)
To nám byl čert dlužen (TV film)
Třetí táta (TV film)
1987 Honza a drak (TV film)
Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko (TV film)
Motovidla (TV film)
O nejchytřejší princezně (TV film)
O princezně na klíček (TV film)
Tři obři a vlak (TV film)
Zatmění všech sluncí (TV film)
1986 Jak Matýsek přehodil výhybku (TV film)
Monika a hříbě s hvězdičkou (TV film)
O houbovém Kubovi a princi Jakubovi (TV film)
Případ nevinné řeky (TV film)
Rubínová pohádka (TV film)
Studentská balada (TV film)
Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
1985 Jak se tančí brumbambule (TV film)
Mládě (TV film)
Mít někoho do deště (TV film)
Náušnice (TV film)
O chytrém Honzovi (TV film)
Perly a růže (TV film)
Poslední šance (TV film)
Večeře se šampaňským (TV film)
1984 Cizí holka (TV film)
O princezně Solimánské (TV film)
Tři princezny tanečnice (TV film)
1983 Co poudala bába Futéř (TV film)
Hrátky (TV film)
O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
1982 Brácho, nespleť to! (TV film)
Daleko od stromu (TV film)
Taneček přes dvě pekla (TV film)
Velké tajemství (TV film)
Žlutý kvítek (TV film)
1981 Chudák muzika (TV film)
Jak Kačenka hledala tátu (TV film)
O stříbrném a zlatém vajíčku (TV film)
Pohádka o mokrosuchém štěstí (TV film)
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
Honzík a duhový klobouk (TV film)
Můj nezdolný lev (TV film)
Pastýřská pohádka (TV film)
Sestřičky růží (TV film)
Tak co, mladý muži? (TV film)
Veronika, prostě Nika (TV film)
1979 Dvě pohádky z lesa (TV film)
Hastrmanská povídačka (TV film)
Láďo, ty jsi princezna! (TV film)
Rovnice o jedné krásné neznámé (TV film)
Velká policejní pohádka (TV film)
Švec Janek v pohádkové zemi (TV film)
1978 O statečné princezně Janě (TV film)
1977 Padavka (TV film)
1975 Pasáček Jirka (TV film)
1974 Barunka (TV film)
Chytrost má děravé šaty (TV film)
Jak se Honza učil bát (TV film)
Kleofášek (TV film)
O Emínce a Havlíčkovi (TV film)
1972 Červená Karkulka (TV film)
1971 O Pomněnce (TV film)
1970 Slavík (TV film)
1969 Dvě Cecilky (TV film)
Hádavá pohádka (TV film)
Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova (TV film)
1968 Jak se Mette chtěla stát královnou (TV film)
Jak se stal Janek-voják králem anglickým (TV film)
1967 Jeviště zblízka (TV film)
1966 Evženie Grandetová (TV film)
1963 Strašidlo, které se směje (TV film)
Tátova škola (studentský film)

TV seriály

2010 Cesty domů (TV seriál)
Návrat (S01E01)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1995 Nováci (TV seriál)
1982 Vonička (TV seriál)
1979 Jak vyhrát nad chybou (TV seriál)
Už nám byly tři (TV seriál)
1978 Pohádky z květináče (TV seriál)
Zvonek (E11)
Devětsil (E06)
Plamének (E05)
1977 Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
Tajemství proutěného košíku (E13)
Bratři (E12)
Tajný výlet (E11)
další epizody (13)
1975 Beránci a čert (TV seriál)
Francouzské pohádky (TV seriál)
Příběhy čokoládového panáčka (TV seriál)
1973 Německé pohádky (TV seriál)
O doktorovi Vševědovi (E02)

Dokumentární

1967 Rangers - Pozvánka do klubu X (koncert)

TV pořady

1977 Malý televizní kabaret (TV pořad)

Divadelní záznam

1996 Dracula (divadelní záznam)
1994 Procitnutí jara (divadelní záznam)