Reklama

Reklama

Full Benefits

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dva zaměstnanci se snaží v práci utajit, že spolu mají poměr, protože se bojí posměchu ostatních. (AngelusCZ)

Recenze (13)

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Další hodně povedený seriál od College Humor. Na první pohled možná vypadá trochu obyčejně (aspoň já od něj moc nečekal), ale nakonec se z něj vyklubala hodně vtipná záležitost se sympatickými herci, na kterou si člověk rychle zvykne a pak ho štve, že nejsou další díly :) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nie je to taká pecka ako Troopers, ale stojí to za to. Myslím tretí short web seriál čo som videl a šetrím si ho ako večerníček, už asi dva mesiace odkladám poslednú časť, neviem kedy príde ďalšia a pomaly sa stávam závislým. Pridávam sa k togafovi; College Humor je najlepší! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oddychový webseriál s příjemnými herci. Snad jen ty herecký výkony jsou trošičku slabší, ale vzhledem k tomu, že je to seriál spíše amaterský, se to dá pochopit. Humor to má hodně příjemný. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

College Humor je prostě nejlepší. Úvodní scénky v posteli mě opravdu hodně bavily a vlastně celý seriál je skvělý. David je roztomilej a Sarah sympatická, takže co víc dodat. Snad jen: vzhůru na druhou sérii. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Perfektní web-seriálek od College Humor se sympatickými herci. Každá několikaminutová epizoda je dobře rozložená, vtipy fungují a velice mě to bavilo. Dost se těším na 4. "sérii", těch pár minut mě totiž hodně baví a vlastně ani nevím, proč nedám 5 hvězd... :) K vidění na VideaCesky.cz ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Odpočinkový dvou až čtyřminutový web-seriálek od College Humor o mladé dvojici, která jako vztahový dr. Jackyl & mr. Hyde kličkuje mezi svou denní tváří kolegů ze zaměstnání a noční takzvaných „přátel s výhodami“. Krátké, jasné, příjemné, mladistvé, současné, jdoucí si bez zbytečných odboček svojí cestou…..….tři minuty denně a je vymalováno. ()

sam.uel 

všechny recenze uživatele

Zase jeden fajn seriálek od College Humor.Zatím jsem viděl prvních pět dílů a řekl bych že měli docela vzestupnou tendenci,takže se těším jak to pošlape dál..... ()

Reklama

Reklama