Reklama

Reklama

Lukostřelci

  • Jižní Korea Choejongbyeongki hwal (více)
Trailer

Zrodila se legenda. Akční historický velkofilm s propracovanými bojovými scénami. Za válečných let druhé invaze Mandžuů do Koreje roku 1636 se Nam-Yi a jeho malá sestra Ja-In stanou svědky popravy svého otce a sami jen náhodou uniknou smrti. Když oba vyrostou, z Nam-Yi je skvělý lukostřelec a Ja-In se chystá na svatbu. Uprostřed obřadu je ale napadne horda nájezdníků a Ja-In je unesena přímo ze své svatby. Mandžuové ji prodají knížeti Dorgonovi, v jehož službách je jeden z nejlepších střelců, velitel a elitní bojovník Jyu Shin-Ta. S ním a jeho vojskem se bude muset Nam-Yi utkat, bude-li chtít sestru zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asie nám přinesla jeden Perfektní akční Blockbuster,který vás kopne, kde to bolí nejvíc ! Osamělý, vytrénovaný střelec spoléhající se na svou špičkovou zbraň, aby složil nepřítele dříve, aniž by o něm věděli je naháněn v lesích Elitními lučištníky s šípy vážící čtvrt kila.. Neskutečně napínavý Survival, akční, intenzivní, nezastavitelný, vyrážející dech, je plný emocí,zvratů,nápadů, prostě naprostá vizuální paráda, která nemůže nikoho nechat chladným ! Takhle si představuji dobře odvedenou práci za slušné prachy ! U mně 120 % ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Korejské, historické, akční, bojové, napínavé, běhací, lukostřelecké. Tak to se mi nestalo, abych u historického asijského filmu neusnula. Ale to není chyba. Líbí se mi jejich filmy, ale většinou jsou zdlouhavé a plné pohledů do dálky. Od začátku se děj rozjel, a nezastavil se až do konce. Akce nechyběla, přestřelky v druhé polovině filmu kdy jeden muž stojí proti dvaceti nebo kolik jich bylo. Konec je sice trochu podobný Klanu, ale nic to nemění na faktu, že jsem se bavila a užila si film. ..no, bylo tam spoustu chytrých rad, ale žádnou si nepamatuju, snad jen že vítr se neodhaduje, ale musí se přemoct.. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Znova Kórejci, znova skvele...Menej známy, ale skvelý film, ktorému na csfd opäť chýba trailer. Úvod výborný, potom prichádza menší útlm, chvíľu trvá kým film naberie tempo, ale po prepade osady prichádza poriadne oživenie. Šípy lietajú jedna radosť a naháňačky po lesoch sú miestami priam adrenalínové. Mám rád film, kde lukostrelci dostávajú priestor a tu je im venovaný takmer celý film. Je asi nemožné nespomenúť si v súvislosti s týmto filmom na veľmi podobne ladené Gibsonovo Apocalypto, až na to, že tam šípy nelietali. Scéna s tigrom ma potešila, ale úroveň trikov mohla byť lepšia. Digitálny tiger sa veľmi nevydaril. Ostatné triky i akčné scény boli výborné a keď sa zvykne hovoriť, že akčný film je tak dobrý, ako dobrý je záporák, tak tu bol výborný. Akurát som sa nedozvedel ako vyrobiť tak kvalitný luk a šíp, ktorý preletí skrz smradľavých Mandžuov...80%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Čelit strachu se dá jedině tak, že se mu postavíš čelem............ Je dobré občas vidět nějaký příběh z jiných krajů, než je Hollywood a spl., ale tento příběh z Koree není zrovna moc povedený. Chování herců je mnohdy přehrávané až dětinské a kazí to celkový dojem. Ale je to tím, že je to jiná kultura? CITÁT - Celý svět mi připadá k ničemu........... Komičnost se sice za půl hodiny vytratí, a příběh začne nabírat na dramatičnosti, ale zase o to je nevěrohodnější. CITÁT - Jeho luk nemá zabíjet........... Někdy jsem se v příběhu ztrácel a některé střihy a přechody jsou nesrozumitelné a dějově nejasné. Scéna s tygrem - ta mě dostala. Její smysl mě zcela unikl. CITÁT - Je jen jedna cesta, jdeš první........... Posledních čtyřicet minut bylo velmi povedených. CITÁT - Strachu se dá čelit jedině tak, že se mu postavíš......... ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo tohle zvládne dál jak do 30 minut, tak je borec. Neuvěřitelná ptákovina. Začíná to úprkem sourozenců do lesa, kam je pronásledují psi. Sourozenci se schovají za keř a psi je přeběhnou, opět je najdou, až když zavříská malá Korejka – tak to pozor, psi tu nejdou po čichu a zraku - tady jdou jenom po sluchu. Takže to začíná mordem čtyř psů, pak lovem srny...bla bla bla bla...potom se jeden maník vyzvrací druhýmu do obličeje...další bla bla bla bla...amatérskej útok nájezdníků na vesnici jak z nejtrapnějšího seriálu...připitomělý střílení z luku a jupí konec…tak nějak. Já skončil u toho hurá útoku a dál STOP! Jenom jsem narychlo přejel cca po 5 minutách, jak si to vede dál a bohudík nebylo čeho litovat. Ubohá, nudná krávovina! ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama