Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI chce vysvobodit Dannera, uměle vytvořeného člověka z ústavu, a chce ho donutit, aby jí pomohl zneškodnit zločinného psychopata Plugheada. Ale Plughead, který s Dannerem v minulosti blízce spolupracoval, má svůj plán…Chce donutit mladou vědkyni, aby mu pomohla vyrobit čip, který značně prodlouží život… (oficiální text distributora)

Recenze (3)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Taka sracka to zas nebola, ako to tu naznacuje samotne hodnotenie. Malo to nieco do seba a zas taku extremnu nudu som v tom nepostrehol. K dokonalosti tomu chybalo este poriadny kus cesty a co sa tyka sci fi prostredia a roznych futuristickych objektov to bolo skor na smiech, ako by som nad tym zostal v prekvapeni, co to tvorcovia zakomponovali dovnutra filmu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Propojení Hellraisera a jeho základních myšlenek se světem počítačů, popř. přímo kyberpunkovou kulturou. Vše okořeněno opravdu levnými triky, herci, maskami a vlastně i nápady včetně romantické linie s "nečekaným" vyústěním. Na druhou stranu, Muž s elektronickým mozkem (odkaz na český překlad Muže s dvěma mozky, spojitost jinak naprosto žádná) se sám za sebe nestydí, nehraje si na nic nehraje. Milovníky podobně laděných hyperšpatných/levných/jiných filmů však může potěšit nejen tlacháním o vlastním universu, které je pravděpodobně promyšleno jen do hrubých základů, ale také kyberpnkovou variací na Pinheada s jménem Plughead:). PS: ač je to zvláštní i vzhledem k hodnocení, že bych extrémně litoval té hodiny a půl se zase říct nedá. ()

Reklama

Reklama