foto

Jim Metzler

  • nar. 23.6.1951 (67 let)
    Oneonta, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cats Dancing on Jupiter
2013 Wiener Dog Nationals
2002 Under the Influence
2001 Laňka
Megiddo: The Omega Code 2
Na čem nejvíc záleží
2000 Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
Warm Texas Rain
1999 Bad City Blues
Big Brass Ring, The
Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Ochrana svědků (TV film)
Phantom Town
1998 Wing and a Prayer, A (TV film)
1997 A Gun, a Car, a Blonde
L. A. - Přísně tajné
Little Girls in Pretty Boxes (TV film)
St. Patrick's Day
1996 Apollo 11 (TV film)
Cadillac Ranch
Rukojmí (TV film)
1995 Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě
1994 Francouzské hedvábí (TV film)
Muž s elektronickým mozkem
1992 Jeden chybný krok
Svědkyně
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
Weekend with Barbara und Ingrid, A
1991 Love Kills (TV film)
Špatný odhad
1990 Muž s elektronickým mozkem
Tragický let 1501 (TV film)
1989 Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
Přistěhovalec
Slunce, úsvit a upíři
Vrah ve tmě (TV film)
1988 Hot to Trot
Předvolba 976
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Děvčátko se zápalkami (TV film)
1986 Christmas Star, The (TV film)
Na břehu řeky
1985 Do You Remember Love (TV film)
1983 Cutter to Houston (TV film)
Princess Daisy (TV film)
1982 Tex
1981 Čtyři přátelé
1979 Squeeze Play

TV seriály

2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Exkurze (S07E03)
2011 Glee (TV seriál)
Pohřeb (S02E21)
2010 Velká láska (TV seriál)
Pod jednou střechou (S04E06)
Otcovy hříchy (S04E05)
2009 Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Důstojník v modrém (S01E09)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Pohřební ústav / Metro / Příšera ve skříni / Svědek u soudu / Traktor (S01E02)
1996 JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
From Soup to Nuts (S02E07)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Minulý čas, část druhá (S03E12)
Minulý čas, část první (S03E11)
1986 Na křídlech orla (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1983 Cutter to Houston (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace