foto

George Murdock

  • nar. 25.6.1930
    Salina, Kansas, USA
  • zem. 30.4.2012 (81 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Caterwaul
2011 Dispatch
2007 Say It in Russian
V křesle režiséra
2005 One More Round
2004 Serial Killing 4 Dummys
To Kill a Mockumentary
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
2002 Legend of the Phantom Rider
Orange County
Pavoučí síť
2000 Hořké sladkosti
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
Battlestar Galactica: The Second Coming
Family Tree
1998 Akta X - Film
Akta X – Akta 11: Pacient X (video kompilace)
Anarchy TV
Phoenix
Ragtimeova dobrodružství
Škorpio 1
1996 Apollo 11 (TV film)
Chuť strachu
1995 Americký prezident
Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Muž s elektronickým mozkem 2
Secret Adventures: Shrug
1993 Molly & Gina
Pekelná zóna
1992 Mrazivá vášeň
Timescape (TV film)
1989 Chameleons (TV film)
Roe vs. Wade (TV film)
Star Trek V: Nejzazší hranice
1987 Retribution
1985 Úplné šílenství
1983 I'm Going to Be Famous
1982 Meč a čaroděj
Střílejte na měsíc
Veselé námluvy (TV film)
1980 Time for Miracles, A (TV film)
Vždycky zvítězit
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
Two-Five, The (TV film)
1977 Bourák
Hromy a blesky
Yesterday's Child (TV film)
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
Impostor, The (TV film)
Last Hours Before Morning (TV film)
1974 Death Squad, The (TV film)
Hangup
Thomasine & Bushrod
Willie Dynamite
Zemětřesení
1973 Cry Rape (TV film)
The Mack
You'll Never See Me Again (TV film)
1972 Bravos, The (TV film)
1971 Howling in the Woods, A (TV film)
The Todd Killings
1969 Night Gallery (TV film)
1968 Pirátův duch
Sound of Anger, The (TV film)
1967 Gunn
1964 He Rides Tall
Taggart
1962 Okamžik rozhodnutí

TV seriály

2011 Torchwood (TV seriál)
Dead of Night (S04E03)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Owner of a Lonely Heart (S02E08)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hadi (S05E12)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Tajemství mládí (S01E06)
2000 Takový je život (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Škoda každé rány (S01E12)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dva otcové (S06E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shield (S09E17)
1998 Akta X (TV seriál)
Začátek (S06E01)
Konec (S05E20)
Červení a černí (S05E14)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Gregory Hines Show, The (TV seriál)
Knight Rider tým (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Back to the Future (S03E02)
Pohotovost (TV seriál)
Neptej se a mlč (S03E03)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Nanny Behind the Man (S02E18)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Horká linka (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Marine Biologist (S05E14)
1993 Dave's World (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Animal Instinct (S03E18)
1992 Batman (TV seriál)
The Forgotten (S01E23)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Corporate Veil (S03E04)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
What a Dummy (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
To nejlepší z obou světů 2/2 (S04E01)
To nejlepší z obou světů 1/2 (S03E26)
1989 Dragnet (TV seriál)
Nightmare Classics (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
What a Country (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda odpoledne (S02E03)
1984 Call to Glory (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Hadí tlama (S02E19)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Ohnivé kolo (S02E09)
1982 Fame (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
Bosom Buddies (TV seriál)
Hagen (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Struck by Lightning (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fish (TV seriál)
Lanigan's Rabbi (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Run, Steve, Run (S01E13)
1973 Griff (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Dummy (S03E33)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky