Reklama

Reklama

Události v regionech

(pořad)
  • Česko Události v regionech plus

Obsahy(1)

Hlavní regionální zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí v krajích České republiky. (Česká televize)

Recenze (17)

Raimok 

všechny recenze uživatele

Stačí mít špatně natočenou anténu a posloucháte zprávy z Brněnska (můj případ), ktery vás vůbec nezajímají. Ale když jsem pracoval jako noční vrátnej, byla to jediná věc, na kterou se v noci dalo dívat. Ta znělka mě ale děsí dodnes a připomíná mi moje noci plný samoty a snahy neusnout na vrátnici. 33 % ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hlavná regionálna, spravodajská relácia Českej televízie. Súhrn najdôležitejších udalostí v krajoch Českej republiky. Fajn. Nepochybujem o tom, že takáto publicistická relácia patrí na obrazovky verejnoprávnej televízie. Je dobre, že ČT dáva priestor aj regionálnym spravodajcom a informuje o dianí vo všetkých krajoch. Budem to však hodnotiť z pohľadu Slováka, pre ktorého je tento druh informácii pramálo podstatný a tým pádom aj nezaujímavý. Tým nechcem vyjadriť nejaké antipatie voči českým susedom. To ani náhodou. Medzi Čechmi a Moravákmi mám veľa dobrých priateľov. Ale "Udalosti v regionech" proste nesledujem. * ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Daleko lepší než hlavní zprávy jakékoli televizní stanice, neb je zde méně negace, "šokujících" zpráv nebo politického shitosloví, a pozornost je tak soustředěna k smysluplným událostem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud nechcete v podvečer zrovna čumět na primácké Prostřeno (které už není ani tak moc o vaření), nebo nekonečnou nováckou Ulici, není občas na škodu mrknout na to, co se děje v regionech naší republiky. Já se osobně moc na televizní zprávy nedívám, ale tohle krátké zpravodajství tu a tam sleduju. Občas se tam objeví i něco zajímavého, i když něco fakt extra je i zde vzácností… ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama