foto

Martin Severa

  • nar. 1958
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vy nám taky, šéfe!

TV seriály

2013 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Fitness (S05E06) - a.z.
1996 Draculův švagr (TV seriál)

Dokumentární

2001 Lesk a bída země České (TV film)

TV pořady

2014 Zprávy z Prahy (TV pořad)
2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Rozhovory na konci světa (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
2009 Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
2000 Metropolitní Expres (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
1994 Ptákoviny (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
Český bodyguard (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace