Reklama

Reklama

Zombie v masce tučňáka

(festivalový název)
  • USA Zombie in a Penguin Suit
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 7 min

Režie:

Chris Russell

Hrají:

Chris Russell

Obsahy(1)

Křehký a melancholický příběh zombie v kostýmu tučňáka. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle mě zas až tak neoslovilo. Nemám moc rád zombie žánr, takže sledovat ono putování chlapíka v kostýmu a rádoby krvavé hrátky amatérů žádný velký odvaz nebyl. Hudební doprovod skutečně ušel a byl zřejmě vedle ukřižovaných zombii, asi tím jediným, co si nějakou tu hvězdu zaslouží. 40% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Melodramatický háv patrně zombie filmu nesluší. Zdařilé filmařské momenty střídá cosi špatného a tak lze bez okolků říci, že filmu chybí jistá aviváž. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Melancholické putování Zombie v masce tučňáka krajinou. Příběh jedné osamocené zombie, která kráčí městem a činí si své povinnosti. Zamračená obloha, holé větve, zimní krajina i hudba. To vše vydařeně působí a vyvolává tak pocity melancholie a i jistého vcítění se do hlavní postavy:) Aneb nejen akčním, agresivním a "gore" zpracováním je "Zombie žánr" živ. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Melancholické putování jedné zombie,paráda.Zajímalo by mě co se tvůrcům jako je Chris Russell honí hlavou,když všechno svoje úsilí a podle dost slušného vizuálu i evidentní náročnosti některých scén,vloží nemalé peníze do takové sračky.Zombie filmům moc neholduju,budiž pravda a tenhle krátkometráž vo hovně mi názor ještě utvrdil.Není to originální,zombie apokalypsa z pohledu zombie už tu byla s v Britském Colinovi.Iritující hudba,děj vo piče,akorát mě to nasralo,to mám jako dávat hvězdičky za skvělou kameru a masky?Nasrat,u amatérů zcela jistě,ale proč mám podporovat evidentně profesionální filmaře,kteří mají možnosti,peníze,techniku a lidi a točí tyhle nic neříkající sračky vo hovně.Dej te mi rozpočet co panu Russellovi a natočim 1000x lepší 7minutovej film,než je tahle bezduchá nuda. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jsem opravdu rád, že snímek má jen hudební podkres, jelikož zde opravdu hezky umocňuje melancholickou atmosféru, kterou doplňuje zdařilá kamera. I když kraťas nemá nějaký větší děj, tak mě dokázal emocionálně zasáhnout a celou stopáž mě držel a nenudil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem čo tým chcel rejža dokázať? Rozplakať ma? No ono tak trochu smutnú spomienku som mal. Och, kde sú tie časy ( Romero, Fulci... )! ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Těch sedm minut mi přišlo strašně dlouhých, možná proto, že se v nich vlastně nic moc neudálo. Dvě hvězdy za práci s kamerou a za ty nádherné barvy na louce a v lese. K vidění zde. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší snímek než ten debilní kousek "Mrtví a neklidní" (ještě více s debilnější českým překladem)! Pohled na apokalypsu z pohledu zombíka je téměř dokonalá! Až na to,že je to zbytečně dlouhé a asi by kraťásku slušel lepší začátek. Jinak dobrý,pobavilo mě to - 50% ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Pod krásnou obrazovou a hudební slupkou už není prakticky nic zvláštního či zapamatování hodného (dobře, titulková sekvence trochu dojme). Na druhou stranu, syrovost a strohost takřka dokumentární výpovědi (už ten název...) není vlastně úplně na závadu. "Život" zombáka prostě takový je - nuda, hlad, krev, nuda a spoustu našouraných kilometrů. Přesto si myslím, že pohled "z druhé strany", v rámci žánru jinak dost ojedinělý, skýtá určitě větší potenciál. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší vizuál a hudba čo som videl a počul v rámci krátkometrážnych filmov. Zombie-penguin je sympoš a jeho cesta po svete chytí diváka za srdce. 7 z 10 ()

Reklama

Reklama