Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, tohle má být nějaké nepovedené retro? Nebo jakýsi návrat do minulosti? Myslel jsem si, že v roce 2012 už syndrom "žraní hoven za peníze"(prosím neosočujte mne z používání vulgárních slov, toto je totiž odborný termín) v podobě reality show typu Big Brother a VyVolení vymřel. Televize Prima a Joj se nám však zřejmě snaží dokázat opak a vrátit tuto "kvalitní zábavu" na naše obrazovky. Brrrrrrrrr. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Ano chápu, že to některým lidem přijde jako vcelku reálně založená show. To ovšem nemění nic na tom, že je to břečka která má k zábavnosti skutečně daleko. Jednoduše nevidím důvod ve sledování něčeho, co dostanete po půlnoci na každé druhé diskotéce nakondenzované do sympatického prostoru. Někoho možná celá ta erotika v lobotomickém balení baví, nicméně já očekávám od televizní zábavy poněkud hodnotněji strávenou třičtvrtě hodinku. ()

Reklama

Jansen

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říci, že už jsem to viděl dvakrát, ale v podstatě jsem to viděl jenom jednou po návratu z hospody, zato simultánně. A můžu říct, že tolik jsem se toho o živočišných druzích nenaučil od návštěvy ZOO Svatý Kopeček ve 3. třídě a prvního setkání s Darwinovou Evolucí živočišných druhů v biologickém semináři ve třídě 7A. THX ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Stráááášná konina. Jako nechápu ty řeči typu, tady je to samá intrika a lhaní, a každý pomlouvá každého....panebože co čekali? Je to reality show, ne? Ale jedno se tomu musí nechat. To jejich neustálé "řešení" a vytahování toho jednoho a samého a v podstatě nedělají nic jiného, je vcelku k smíchu. Původně jsem neměla pražádný zájem, se na to dívat. Ale kamarádka mi řekla, že je to sranda pozorovat ty vypatlané mozky, a tak jsem se podívala na první díl a nemohla jsem prostě...zkoukla jsem docela dost dílů potom...dobře se mi smálo...skončila jsem asi někde u dílu ze 4.4. a nehodlám už dál pokračovat...ale je fakt, že jsem uvažovala, zda tomu nedat aspoň jednu * za to jak je trapné až je to komické. Ale nejde to...takže 0,5* i přestože nic takového tu není. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

to jsem si takhle jednou znovu četl společenstvo prstenu a v tom mi počala téct krev z nosu a protože se při tom moc číst nedá, tak jsem zapnul tv a tam.... No během toho, co jsem se snažil zakrvácet dostatečné množství papírových kapesníků konsternovaně jsem seděl a pozoroval onu sběř, co vyšla z castingů. Možná by si to pár hvězdiček zasloužilo, ale pouze v případě že by: se účastnili zajímaví lidé, najali lepšího střihače, lepší kameramany, režii, Catering, zajistily kvalitnější techniku a hlavně zamořily atmosféru naší planety rajským plynem ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Účastník reality show Leo Beránek sám prohlásil, že do Hotelu Paradise šel jen proto, aby se zviditelnil. (karlik4801)
  • Soutěžící Zuzana Plačková je Playmate roku 2011. (..Lucas..)
  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)

Reklama

Reklama