Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Panman je démonický šéf kuchyně, který zná skvělý recept na smrt. Své oběti vyhledává mezi studenty, kteří začínají mizet za nevyjasněných okolností. (LIVINGDEAD)

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som netušil, či to skúšať, lebo je to poriadne amatérsky film (stačí sa pozrieť na rozpočet na IMDB)... ALE. Ten film si strieľa sám zo seba a musím uznať, že sa mu to darí. Toto je naozaj romantická hororová komédia, ktorej sa po dlhej dobe podarilo ma rozosmiať. Pamätáte si na krátkometrážny krvák Bagman o zabijakovi s vrecom na hlave? Toto bolo podobné, akurát že tentokrát vraždil Panman, záhadný chlapík v čiernom plášti, na hlave mal hrniec a ako vražednú zbraň panvicu, ktorou svoje obete prepichoval, umlátil, príp. im rovno odpálil hlavu. Proste nášup, prekvapivo zábavný a našťastie dostatočne krvavý. Za málo peňazí veľa muziky - tentokrát to platí na 100%. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Preronila som nie jednú horkú slzu nad tým , čo dokáže dostať na médium tá exhibičná, xcelaby filmárčina, aby odviedla dane aj z toho minimálneho príjmu. Chlapík s hrncom na hlave ( bez očných priezorov ) pobeháva po filmovom javisku a privraždí niekoho naokolo. Neuveriteľné a nedivila by som sa, keby Lloyd tomuto cirkusu napomohol. Videné 3x , lebo už musím šetriť aj odpadom. 1 x -úžas / 2x odpad nedám asi dám 1. Po tretej projekcii som našla niečo, čo to mierne (!) dvihlo - záver. Inak ale filmovo to považujem za definíciu jalovej filmárčiny full service. P.S. romantický tam bol akurát ten hrniec. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Amatérská bujarost přesně zapadající do období, kdy YouTube ještě patřil převážně kreativním lidem a šířily se skrze něj obdobný nadšenecký blbiny, který si kámoši točili na dvorku a my to pak pouštěli na večírkách. Jakkoli jsem trpěl u toho pro tuto dobu typicky ohavného digitálního looku. Panman je perfektní camp, kde úplně vidíte radost každého zúčastněného, když na něj zrovna zamíří kamera, má to místy perfektní timing a místy je to zase vtipný, jak se to s načasováním úplně míjí. Running joke s neustále posilujícím černochem našel nějakej můj soft spot, protože jsem při něm poslušně vyprskl pokaždý. Ale hlavně, thankfuckingchrist, jsem si v období, kdy na čtyři filmové komedie dostaneme 0,75 vtipu připomněl, že ještě existujou lidi, co sou vtipný. A rozumí krásám i problémům lásky. PS: v rámci doprovodného programu u filmu na Festivalu otrlého diváka by se dala dobře demonstrovat obecně neutěšená ekonomická situace, protože byste nevěřili, co za zvěř udělá z lidí možnost dostat mističku přesnídávky a kolečko rohlíku s goudou zadarmo ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2024] Děkuji ti Kastrólmane za unikátní filmovo-kulinářský zážitek na Festivalu otrlého diváka! Otrlci usoudili, že film si nejvíc užijeme, když ho budeme co nejméně vnímat, tak nás při každé kulinářské scéně hnali ke stolečkům pojídat speciální menu, připravené michelinským šéfkuchařem exkluzivně pro tuto projekci. Nejvíc musím ocenit jednohubku z rohlíku a těstoviny (neidentifikovatelné cosi bez chuti) a výtečně svíravé archivní krabicové víno). Čím víc chodů jsem měl, tím víc mi z nich bylo špatně, což krásně umocnilo zážitek z filmu, kde nakonec nic není jak se zdá. Jde o guláš ze scén točených asi osmi režiséry. Někteří točili jen krátké segmenty (třeba zamilovanou scénu na pláži) a je zábavné sledovat rozdíly ve kvalitě obrazu, střihu a celkového stylu. Doporučuji. Velká mňamka. Musím pak smeknout kuchařskou čepici před kreativitou tvůrců. Vás by napadlo stvořit zamilované vraždící monstrum s hrncem na hlavě, které na lidi vrhá rendlík s držadlem, které se do vás zaboří jak horký nůž do másla? Těšte se na postmoderní slasher s komediálními prvky a naprosto unikátními způsoby jak někoho zprovodit ze světa vysoké kuchyně. BTW formát culinary cinema je budoucností filmového průmyslu. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Je to blbina, ale záměrná. Je potřeba to tak brát, tohle samozřejmě nikdo nemyslel vážně a není to "špatné až dobré". Viděno na 19. festivalu otrlého diváka s jedinečnou kulinářskou show přímo v sále. ()

Reklama

Reklama