Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Jerris008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to není nejlepší série ze všech, ale každopádně jsem se zatím u této pobavila nejvíce a to díky Sugar, Crystal a Randymu. Jinak krásné prostředí, zajímaví lidé. Snad poprvé jsem výhru přála více hráčům. Naštěstí vyhrál jeden z nich. Corrine je neodpornější člověk, kterého jsem kdy v této Realityshow viděla. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně se jednalo o jednu z lepších sérií. Kupa zajímavých a odlišných psychopatů je strašně super věc, pokud je dostanete na ostrov a donutíte je spolupracovat. Ačkoli jsem to v počátcích hry přál úplně někomu jinému, tak rozhodně nejsem vyloženě nespokojen. Mohlo to dopadnout i mnohem hůře. Vítěž mi postupně přirostl k srdci. Soutěž obsahuje mnoho pěkných zvratů a několik zásahů do hry. Boje o imunitu byly rovněž kreativní. Dávám zasloužené 3*. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože paráda..jak to z prvu nevypadalo, tak se z toho postupem času vyloupla pro mě jedna z nejlepších sérií nejenom proto, že relativně rychle vyfičeli takové ty klasické nevýrazné(mainstreamové, úlisné, tuctové, fešácké)typy(které ale nakonec často vyhrajou), ale HLAVNĚ-snad poprvé vyhrál člověk který si to zasloužil a kterému jsem to ze srdce přál (né za strategii, né za kontrolu hry(ani jedno se nekonalo), ale za to, že tím prošel férově a vnesl do hry zase jednou trochu lidskosti). V průběhu se to přelévá sem a tam, mění se strategie i charaktery(!) jednotlivých hráčů, je to jedna haluz za druhou a v celém tom zábavném chaosu si nemohl být jistý fakt nikdo = Bavil jsem se. ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Obsahuje spoilery) Sledovať sociálne spolužitie pinupky Sugar, dedulu Boba (klobúk dolu pri súťažiach), večne naštvaného Randyho či ukričanej Crystal bolo miestami zaujímavé, až na to, že len málokto mal určenú stratégiu a naozaj sa jej držal počas hry. O to viac zamrzí skoré vyradenie ACEa, ktorý mohol ešte poriadne zamiešať karty. Z finálovej trojky si to podľa mna najkviac zaslúžila Sugar ale pri počte hlasovej ktoré získala nudná Suzie som rada aj za Boba. Obľúbenci: Marcus, Charlie, ACE /// Neobľúbení: Suzie ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Velká změna byla tá, že se soutěž neodehrávala u moře, takže naprosto odlišné..Zvířata mě naprosto fascinovaly..Soutěžící byli perfektní, jako vždy jsem fandila slabšímu kmenu ;D) Rozhodně stojí za zmínku stratég Ken, který vylítl opravdu až když šlo do tuhého a nedalo se nic jiného čekat, ale na jeho věk byl opravdu perfektní..Randy byl jeden z největších blbců v dějinách Survivoru, Sugar a její hlášky na něj mě dostávaly, a konečná falešná imunita pro Randyho - to byla dokonalost sama..GC se mi líbil, ale bohužel vylítl brzy, protože odmítl vést kmen :) ..Susie jsem měla ráda zezačátku, později už ne, ale že by mi vyloženě vadila, to taky ne..Gillian si budu pamatovat rozhodně skrz její šíření dobré nálady..Crystal - má největší favoritka - ačkoliv se jako atletka moc neukázala, tak pro mě byla nejlepší a škoda jejího vyhazovu..Corinne mě nejvíce pobavila na poslední kmenové radě, občas mi jí bylo líto, ale mezi mé oblíbence nepatřila.Sugar - zezačátku se mi nezamlouvala, od cca poloviny skvělá, vítězství jsem jí přála, bohužel to nevyšlo ale nevadí Jessica se proslaví i bez Survivoru, Sugařin ostrov je opět v dějinách ;D)..Ace , velký pěkný silák, ale to je tak vše, vyhazov mi fakt nevadil..Poslední vítěz nakonec - Bob - to byl zase ten zlatý střed, nevadil mi ani jsem mu nefandila, škoda že nevyhrál někdo jiný, ale zase obdivuhodný výkon za jeho 5 výher po sobě.. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)
  • Na konci v jedné z epizod této série se objeví "In memory Alton Desiree". Alton byl členem produkce, který se utopil v září v roce 2008, když připravoval pod vodou zařízení pro tuto show. (Attta)
  • Podruhé se americká verze show Survivor odehrává na africkém kontinentu. (Grimaldi)

Reklama

Reklama