Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo-čistá a napinavá žánrovka. Eli Rothovi viacmenej fándim v každom počine a toto je presne toto, čo určite nezrobí dieru do sveta, ale pozerá sa na to fakt dobre. Prvá polhodina je fakt heterosexuálny ráj. Zadky, kozy, párty, chľast. Posobilo to pekne, ale radšej by som to videl v inom žánri. No a potom sa to zmení na fakt špinavý survive. Samozrejme v mnohých momentoch, teraz nehovorím len o záveri, to posobí fakt gýčovo. Herci sa chovajú dakedy neskutočne impotentne, ale zachrania to tie lepšie segmenty. Gore efektov tu nieje veľa, ale keď to príde na rad je to fakt kvalitne-no proste 10mega a čistá tvorčia sloboda. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo natočil katastrofák v hororovém podání. Aftershock je strašně hloupý ale o to víc zábavný. Film obsahuje tolik hororových prvků a situací, že mi chvílema bylo hlavních hrdinů až líto čím vším si museli projít - zemětřesení, tsunami, násilní vězni, mrtvolky dětí, takže divák nemá šanci se u této béčkové slátaniny začít nudit. Nutno dodat, že mě parkrát i překvapil vývoj děje, což u tohto druhu filmů není zrovna obvyklé. Znova jsem si potvrdil, že mám Eliho Rotha radši jako herce než režiséra. Ne že by tu podal nějaký oskarový výkon, ale do těchto rolí se prostě hodí. 75 % ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné. I při těch úvodních 30 minutách, jsem se bavil a to dost dobře. Pak začala šílená, krutá jízda, kde to odpadávalo, jak hrušky u silnice. Zajímavý mix dvou žánru. Krve tu je celkem dost a smrti některé opravdu au au (Eliho). Hudba a výběr hlavně hereček se také povedl, doporučuji. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako další pokračování Hangover. Párty, chlast, holky... I ta ústřední trojice je hodně podobná té z trilogie. Všechno se ale záhy zvrtne a to pořádně! Zemětřesení, panika, chaos, nepokoje, násilí a tak podobně. Sice je to docela zajímavý pokoukání z netradičního prostředí a celkem zdařilý mix katastrofického filmu, thrilleru, hororu, survivalu a dalších subžánrů, nicméně postupně to nějak začne ztrácet, ačkoli atmosféra naopak houstne. Závěr v podzemí už byla poslední kapka, která to v mých očích definitivně srazila na průměrně tři hvězdy. 60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prvních 35 minut děje jezdí přitroublý taťulda ( do jehož role se Roth zoufale nehodí ) plešatý, obtloustlý šukač, přecitlivělý impotent, ruská čubka, snědá čubka a frigidní lesba po krásách a diskotékách v Chile, vy zoufale nechápete, proč se musíte půl hodiny koukat na připitomělé dialogy a ožralý lidi na párty a pak najednou přijde příjemné překvapení.S prvním záchvějem půdy přicházejí taky rozmačkané lebky, usekané ruce, rozdrcené kosti, vtipné smrti, tak trochu i parodie na katostrofický filmy a hlavně sympatické a nečekané umírání hlavních představitelů.Do toho všeho krvavýho chaosu přichází partička nasranejch vězňů a po pár otřesech a svižném tempu přijde výborný, leč hodně.....hodně předvídatelný konec.Celkově vzato svižná a překvapivá jednohubka, která kdyby první čtvrtinu filmu nesledovala jen tlachání a tancování a nebyla sestříhaná na rating R, ale zůstal jí původní NC-17, mohla to být Guilty Pleasure krvavá jízda.Takhle to je lehce zábavné béčko, ke kterému se dá ale určitě někdy v budoucnosti vrátit, když si to pustíte od 34 minuty a 40 sekundy :) a zvrhle rádi sledujete jak se režisér nesere s vykosováním hlavních postav příběhu :D 60%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Celý film bol natočený na digitálnu zrkadlovku (fotoaparát) Canon EOS 7D. (ash99)
  • Eli Roth snímek produkoval, zahrál si jednu z hlavních rolí a také se podílel na scénáři. (gogos)
  • Premiéra filmu proběhla 12. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Do kinodistribuce se pak snímek dostal až v roce 2013. (gogos)

Reklama

Reklama