Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (84)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Představoval jsem si pod názvem "Skutečná tvář" trochu jiný typ dokumentu. Tohle spíš zaujme mladé fanoušky než lidi, co by se chtěli o skutečné tváři Katy Perry něco dozvědět. Zpracování mi moc po chuti nebylo, je to takové velmi "nablýskané" a "americké", jak by se dalo čekat. Ale její svět nejspíš takový je a už jako malá byla pěkně střeštěná a šla si za svými sny - už to v sobě prostě měla a zpívala moc hezky. Bez dřiny by tohodle nikdy nedosáhla, ta bude za velikým úspěchem vždycky, to ať se jdou někteří závistivci a pomlouvači vycpat. Mám ji jako osobu rád, včetně její hudby, ale moc mě tenhle "dokument" neomráčil, i když byl místama velmi zajímavý. Nemůžu si pomoci, ale připadalo mi to sem tam pěkně strojené, ale holt, taková už je asi jejich mentalita. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

S dokumenty o slavných lidech bývá vždycky trochu problém, že se nemůžete ubránit pocitu, že je to jen velká reklama. Katy Perry toho na sebe odkryla víc než dost. Trochu to ale vypadá jako vyznání a možná by měl být film přejmenován na: I want you back Russel Brand. Nicméně v Brazílii mi ji bylo opravdu líto a přes jakékoli výhrady jsem to prostě 93 minut naprosot hltala. A ano, mám ráda Katy Perry. :) 80% ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nie som veľká fanúšička Katy Perry, jej pesničky poznám, niektoré sa mi páčia ale nevyhľadávam ich. Tento dokument som si pozrela zo zvedavosti a myslím, že bol dobrý a zaujímavý a Katy. U Katy som si myslela, presne ako spomínali v dokumente, že jej kariéra sa začala len tak zrazu a stala sa slávnou tiež odrazu. Ona však na tom tvrdo pracovala... Dosť zaujímavé bolo keď počas tej depresie nezrušila koncert a obdivujem ju, že zrazu nahodila ten neprekonateľný pekný úsmev. Katy Perry je jednoznačne zaujímavá osoba musí byť zážitok stretnúť ju osobne. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Plnohodnotný výživový doplnok pre široké spektrum fanúšikov tejto roztomilej a sympatickej osôbky rýchlokvaseného pop biznisu. Dokumentárny trhák (či videokolekciu) rozhodne nečakajte, ale skôr povinnú jazdu o minulej a prítomnej Katy Perry. Celých 90 minút pôsobí nenútene, ľahko, priateľsky a bez zbytočného, prehnane emotívneho mučenia. Nech už s kariérou Katy pôjde kopec hore alebo dole, naoko fanúšik prekonvertoval na regular fan a teším sa s pribúdajúcim pretáčaním Chronových hodín na ďalšie audio-vizuálne zárezy Katheryn Elizabeth Hudson. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo...skvělé písně..parádní náhled na turné, atmosféru v hledišti, na jevišti v zákulisí....povídání a spousta fotek a videí, jak se vlastně tou velkou hvězdou stala a mezitím záběry z jejího osobního života. No neříkám, že někdy mi to nepřišlo trošku trapné, třeba jak šla navštívit svou babičku zatímco kamera už byla vevnitř, ale tak zase kvůli takovým pár blbým scénám jsem si rozhodně nenechala tento dokument znepříjemnit. Někomu může přijít trapné, že někdo nechá natočit dokument, kde se mu rozbije manželství a tak...ale takový je život, takže proč by ne a popravdě kolikrát některá hvězda se nechá v klidu točit, když ráno vstane z postele a má akné na bradě a je jí to úplně u prdele? Na to jen tak někdo kuráž nemá..takže já si těch 5* klíďo píďo dám, protože jsem si to náramně užila. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (3)

  • Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. (R´Hell)
  • Píseň „Wide Awake“, jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. (R´Hell)
  • Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou „I Kissed a Girl“a „Peacock“. Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. (R´Hell)

Reklama

Reklama