foto

Andy D'Addario

  • nar. 13.10.1961 (59 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Dobrodružství dokonalého chlapce
2018 Brept! (TV film)
2017 Rufus 2: rozpoutaná katastrofa (TV film)
Útěk z knihovny pana Lemoncella (TV film)
2016 Ava's Impossible Things
Legenda tajného chrámu
Rufus (TV film)
2015 Bláznivá plavba (TV film)
Lhář, lhář, upír (TV film)
Rozdělený Adam (TV film)
2014 Anatomy of a Love Seen
Crazy Bitches
Kouzelní kmotříčci v ráji (TV film)
Locker 13
Santa Hunters (TV film)
Sophia Grace a Rosie: Královské dobrodružství
2013 Meth Head
Podrazák (TV film)
Second Sight (TV film)
2012 Big Time Movie (TV film)
Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
Rags (TV film)
Vánoční příběh 2
Yellow
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
Nejlepší hráč (TV film)
V cizí kůži
2010 Chůva v akci
Elena Undone
Five Star Day
Krev na křídlech
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Laredo
Mrtví mezi námi
Spectacular! (TV film)
Zrazený Tchaj-wan
2008 Blue Blood (TV film)
Nebezpečná rychlost
Nic než pravda
Přesný zásah
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
Three Days to Vegas
2006 Forgiving the Franklins
Odpočívadlo
2005 Freezerburn
Nesvatbovi
2004 Havárie letu 323 (TV film)
Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
Noční hlídka
Národní bezpečnost (TV film)
Pacient č. 14
Spartakus (TV film)
2003 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
Rytíři ze Šanghaje
2002 Country Bears
Dobrodružství pirátů v zeleninové zemi
Sněžní psi
Zvoník u Matky Boží II
Život nebo něco takového
2001 Křižovatka smrti 2
Lední medvídek
Super finta
Šílená / Krásný
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Malá mořská víla II: Návrat do moře
Scary Movie: Děsnej biják
Tenkrát na východě
Tygrův příběh
Vřískot 3
1999 Dagův velký film
Jack Bull (TV film)
Mystery, Aljaška
NetForce (TV film)
Ozvěny mrtvých
Polib nebesa
Ženich na útěku
1998 Krippendorfův kmen
Křižovatka smrti
Past na rodiče
Pocahontas 2: Cesta domů
Skandál Bulworth
1997 Kozy, kozy, kozičky
Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
Medvídek Pú a jeho velkolepé dobrodružství
Na rybách
Romy a Michele
Správná trefa
Vřískot 2
Čtyři nebojsové
Řeč peněz
1996 Aljaška
Mr. Wrong
Muž, který dopadl Eichmanna (TV film)
Nejtvrdší zápas (TV film)
Tajemný ostrov pokladů
1995 Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
Co dělat v Denveru, když člověk nežije
Dvojí tvář požehnání (TV film)
Sbohem, lásko
Smolaři
Smrtelná léčba
Těžké váhy
Zelenáči
Zoja (TV film)
Šílená láska
1994 Bolestná realita
Flintstoneovi
Labutí princezna
Lví král
Malá velká liga
1993 CB4: Cesta ke slávě
Jsme zpátky! Příběh dinosaurů
Matiné
1992 Bdělé oko veřejnosti
Boris a Nataša
Dinosauři!
Děs v hlavě
Fraška
Já, Američan
Smrt jí sluší
1991 Advokát chudých (TV film)
N.Y.P.D. Mounted (TV film)
Prolhaná dvojčata (TV film)
Search for Signs of Inteligent Life in the Universe, The
Toulavé kočky (TV film)
Volání pustiny (TV film)
Vražedná hra (TV film)
Za bílého dne (TV film)
1990 Buď v klidu
Muž s elektronickým mozkem
Neprozraď mě
Oddball Hall
Ryzí riziko
Svět naruby
Texasville
Vesmírní nájezdníci
1989 After Midnight
Crack House
Cutting Class
Jak se dělá televize
Kdopak to mluví
Kickboxer
Muž jako tank
Neúprosný
Slunce, úsvit a upíři
1988 Apartmá nula
Going to the Chapel
Goodbye, Miss 4th of July (TV film)
Lincoln (TV film)
Pohyblivý terč (TV film)
Přátelství ve Vídni (TV film)
1987 Rusové
1986 Byli jednou dva (TV film)
Manhunt for Claude Dallas (TV film)
1981 Pippin: His Life and Times (TV film)

TV seriály

2020 High Fidelity (TV seriál)
The Other Side of the Rock (E10)
Fun Rob (E09)
Ballad of the Lonesome Loser (E08)
další epizody (10)
Outer Banks (TV seriál)
Začátek (S01E01)
2019 Crazy Bitches (TV seriál)
The InBetween (TV seriál)
Made of Stone (E02)
Pilot (E01)
Dynastie (TV seriál)
Výlet na Aljašku (S03E01)
2018 Dynastie (TV seriál)
Královna pohárů (S02E05)
Sluníčkáři v pekle (S02E04)
Chůva končí (S02E03)
další epizody (5)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Domo Arigato (S04E06)
Akta X (TV seriál)
Můj boj 4 (S11E10)
Nic netrvá věčně (S11E09)
Důvěrně známý démon (S11E08)
další epizody (9)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
This Is Not a Love Letter (E06)
Ilinx (E04)
další epizody (5)
Imposters (TV seriál)
Always Forward, Never Back (S01E10)
Ladies and Gentlemen, the Doctor Is In (S01E09)
In the Game (S01E08)
další epizody (10)
Kingdom (TV seriál)
Old Pueblo (S03E08)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
They is on the Way (S04E09)
Desert Eagle (S04E08)
další epizody (10)
2016 Kingdom (TV seriál)
Do Not Disturb (S02E14)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Circles Within Circles (S03E08)
Not Yet Titled (S03E07)
Symphony of Red Tape (S03E06)
další epizody (4)
Transparent (TV seriál)
Exciting and New (S03E10)
If I Were a Bell (S03E08)
Life Sucks and Then You Die (S03E07)
další epizody (7)
2015 Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
Living Down (S02E09)
Smoker (S02E08)
další epizody (10)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Nothing Resonates Like Rhinoceros Foreskin (S02E02)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
Now, Fortissimo! (S01E09)
Mozart with the Bacon (S01E08)
další epizody (9)
Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Best New Girl (S01E08)
další epizody (9)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Otcovy hříchy (S04E14)
Výpomoc (S04E13)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ryba na suchu (S04E02)
Musíme si pomáhat (S04E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
Blood Actually (S09E16)
Seth and Apep (S09E15)
další epizody (6)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ten den (S03E06)
Oběť (S03E05)
Rána osudu (S03E04)
další epizody (6)
Super drbna (TV seriál)
Návrat prstenu (S05E24)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
Blood Out (S09E09)
Late Admissions (S09E08)
další epizody (10)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lovci pokladů (S02E04)
Hrdina (S02E03)
Unesená (S02E02)
další epizody (5)
Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
Unwrapped (S08E17)
Sláinte (S08E16)
další epizody (30)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E12)
Zlatokopka (S01E11)
Závod (S01E10)
další epizody (11)
Bratři a sestry (TV seriál)
Zase na cestě (S04E24)
Naděje (S04E23)
Miluj bližního svého (S04E22)
další epizody (14)
Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Justified (S07E09)
Scared Stiff (S07E08)
další epizody (22)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
Kostlivci ve skříni (S04E09)
Slavnost vína (S04E08)
další epizody (24)
Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Dům smrti (S06E10)
Zázemí (S06E09)
další epizody (25)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Jen jeden plátek (S03E10)
Rodinná večeře (S03E08)
Třetí žena (S03E06)
další epizody (15)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Trojúhelník (S05E10)
Schránka (S05E09)
další epizody (20)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Posvátný svazek manželský! (S02E09)
Něco nového (S02E08)
36 hodin (S02E07)
další epizody (20)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
další epizody (23)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světlo světel (S01E10)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
další epizody (10)
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tichá noc (S03E12)
Falešný vrah (S03E11)
Sladkých šestnáct (S03E10)
další epizody (24)
Alias (TV seriál)
Všechen čas světa (S05E17)
Odveta (S05E16)
Nic ve zlém (S05E15)
další epizody (8)
2005 Rocky Point (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Kamelot (S02E10)
Město hraček (S02E09)
další epizody (23)
Alias (TV seriál)
Horizont (S05E09)
Bob (S05E08)
Hotová věc (S05E07)
další epizody (30)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Důstojník v modrém (S01E09)
Tři generace stačí (S01E08)
Déšť (S01E07)
další epizody (6)
Volání mrtvých (TV seriál)
Two Weddings and a Funeral (S01E20)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
Stržen hněvem (S01E10)
další epizody (8)
Skin (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1991 James Bond Jr. (TV seriál)
Little Dracula (TV seriál)
1990 Attack of the Killer Tomatoes (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 Muppet Babies (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Dokumentární

2012 Katy Perry: Skutečná tvář
1987 Legacy of the Hollywood Blacklist (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky