Reklama

Reklama

The Human Race

Trailer

Obsahy(1)

Skupinka osemdesiatich ľudí vytrhnutých zo svojich každodenných životov sa objaví na neznámom mieste, kde sú prinútení zápasiť o svoj život. Títo ľudia sú vybraní z rôznych etnických skupín, sú medzi nimi mladí i starí, športovci, zdravotne znevýhodnení alebo dokonca aj bezdomovci. Ak chcú prežiť, musia dodržiavať isté pravidlá, ako napríklad nevstupovať na trávnik, nezísť z cesty alebo neprestať súperiť na život a na smrť. Ak začnú porušovať pravidlá, zomrú. Osemdesiat boj začne, no len jeden človek preteky dokončí. Kto sa stane víťazom? (Steny94)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka rôznych ľudí s rôznymi osudmi sa ocitá v starej opustenej väznici aby súperila o život. Pravidlá sú "jednoduché". Dodržuj ich, zabi svojho "ne-priateľa", a prežiješ. Posledný vyhráva. Duchaplný zážitok. Muselo dať námahu vymyslieť tak ťažkú pointu. Až na gore, nemá tento snímok čím zaujať. K samotnému záveru sa radšej nebudem ani vyjadrovať - 45%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten nízký rozpočet byl vidět víc než dost, ale jinak to byla nadprůměrná zábava. Těch naháněček na téma "vyhraj závod, nebo zemři." jsme tu sice už pár měli a ta poslední, Hunger Games, trhá návštěvnické rekordy, ale žádná z těch dosavadních nebyla taková, jako tahle. Zatímco ostatní "závodnické" filmy vždy disponují skupinou "sportovců", kteří mají něco společného, tady tomu tak není. Prostě parta 80ti lidí od kněze přes čínské děti až po zmrzačeného válečného veterána bojuje o život ve hře plné vražedných pravidel. A samozřejmě se tu ukazuje různorodost lidských charakterů, které mají společné snad jen to, že ve svém jádru jsme všichni egoistické svině. Kdo a proč tohle všechno dělá divák celkem snadno uhádne, ale ten závěr mě prostě potěšil a byl bych rád jak za remake, tak za sequel. Jenže to se spíš dočkáme 150té verze strašidelného domu, či Ridleyho variace na Vetřelce. Pro mě je každopádně Human Race příjemné překvapení. 75% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější hororové béčko roku. Upřímně - ten film vypadá hrozně. Ale když člověk zkousne ošklivou vizuální stránku, může si užít nekompromisní a brutální jatka, svěží násilnou akční jízdu, která nešetří nikoho - starce, ženy, děti. Osmdesát lidí se octne v jakési futuristické aréně a musí bojovat o holý život - a přežít může jen jeden z nich. Je to taková hororová variace na Hunger Games, potažmo Battle Royale. The Human Race si ale většina diváků bude pamatovat hlavně díky naprosto ulítlému twistu v závěrečných minutách (apeluju na ostatní, aby ho tu v komentářích nevyzradili), který mu svým způsobem dává takřka okamžitý kultovní status. Doufám, že Paulu Houghovi teď někdo dá alespoň deset milionů dolarů, aby si natočil remake trochu obstojnějších vizuálních kvalit, a pak hned dalších padesát mega, aby udělal sequel. Chci ho vidět hned teď! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No tak z tohoto snímku se dalo vytřískat podstatně víc. Proč tam bylo 80 lidí když stejně cca 70ti z nich prostě jen bouchne hlava? Čekal jsem spoustu různorodých smrtí, totální jatka, skupiny šílených lidí zuřivě bojujících proti sobě, pochybná spojenectví kde si každou chvilku někdo vrazí kudlu do zad (doslova) prostě brutální vyvražďovačku. Jediné co jsem viděl byl běhající pitomec ve žlutém trikotu jak pro lídra tour de France co obíhá lidi, kterým bouchá hlava a jeden jedinej gang pár tragédů co jsou schovaný vedle dveří a strkají na trávník vybíhající lidi, kterým pak bouchne hlava. Tolik k vraždám. Dočkáte se bouchnutí hlavy a pokud vám to nestačí tak tam dokonce zloměj vaz, nasaděj kravatu, uškrtěj drátem a umlátěj chlapa tak že není nic vidět. Paráda co? Brutalita nulová chápu že na efekty asi nebylo, ale sakra tak alespoň něco záživného a ne tohle. Postavy nudné kromě jednonohého a ke konci se dalo koukat na tu hluchoněmou, která ale do té doby musela každému pít krev jak tam u gestikulace furt skákala jak když dostává dvě stě dvacet přímo do pr... Divím se že mi z tohoto skvostu a hlavně z pro mě naprosto pitomého konce také nebouchla hlava. Asi jsem odolnej, ale jestli natočej pokračování tak se bojím že to už neustojím. Jedna hvězda za jednonožce a sexy zadek hluchoněmé. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Stalo sa mi to už viac krát. A platí to aj pre Human race. Prvotná myšlienka a nápad je fajn a páči sa mi, ale potom sa príbeh nedokáže dostať do správneho tempa, postráda dômyselnosť a vôbec nerozvíja svoj potenciál. Čo je samozrejme obrovská škoda. V Human race o to väčšia, že sa nevydaril ani samotný casting (česť výnimkám), a postavy samotné nevzbudzujú u diváka žiadne emócie, city, či dokonca puto. A tak je vlastne jedno kto prežije a kto umrie. Apropo smrť samotná je tu tiež riešená len pomerne jednotvárne. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama