Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už celé generácie detí v mestečku Summerset počúvajú pred spaním príbeh o zlej čarodejnici zvanej Wicked, ktorá žila v neďalekom lese a živila sa deťmi, čo jej zabezpečovala večnú mladosť. Pre dnešnú generáciu mladých ľudí je to už len folklór. Blíži sa Halloween a osemnásťročný Zach sa spolu so svojimi priateľmi rozhodol vydať do lesa a vypátrať dom, v ktorom vraj tá čarodejnica bývala. Čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že na každej legende je minimálne zrnko pravdy. Bosorka sa totiž vrátila a detičky má stále zo všetkého najradšej... (beso74)

(více)

Recenze (63)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Nekonečně zdlouhavý film, kde už v jeho prostředku začnete pomalu šilhat očima po hodinkách, kolik že to ještě zbývá času do konce této slátaniny. Scénář je napsán bez sebemenšího smysluplnějšího děje a z neustále se opakovaných scén bez špetku inovace, si budete za chvíli připadat jako byste byli mučeni přímo vy na úkor samotného herecky nehereckého obsazení. Závěr je klasické klišé stokrát jinak a tak film od odpadu zachránila jen snad Diana Hooper v roli Sammy, která se mi líbila a mlýnek na maso, který mi tak jako jediný utkvěl v hlavě. Což je na tak poměrně dlouhý film zatraceně strašně málo. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Máme několik legend. Třeba Candymana, Bloody Marry a teď i Zlou. Všichni tito bubáci jsou naprosto neškodní pokud je nikdo neotravuje, jenže člověk je tvor tupý a tak se vždy najde blb co buď bude před zrcadlem opakovat jméno bubáka a nebo bude házet šutry na barák čarodějnice a doufat, že rozbije okno. Pak bude děsně řvát a brečet proč ho chce dotyčná čarodějnice zabít. Já nejsem čarodějnice, ale někdo mi hodit šutr do okna tak po něm skočím taky, takže jí plně chápu, že vyvádí. Hned začátek se mi líbil, miluju tyhle úvodní titulky prokládané novinovejma článkama a depresivní hudbou. Herci mi nevadili. Měli hrát vystrašené puberťáky a to zvládli na jedničku.Bohužel velkým kamenem úrazu je čarodějnice...Její maska vypadá směšně takže bát se opravdu nebudete a i když se snaží a například pár lidí rozemele v megamlýnku na maso tak je to zpracované takovým způsobem, že to s Váma neudělá vůbec nic. Kladem ale je, že čím víc lidí sežere tím hezčí se stává a nakonec koukáme na sexy zrzku a můžeme doufat že bude mít pletky s tou drobnou blonckou a hot černovláskou. Bohužel ale čarodějnice lesba není takže tu máme film beze strachu, napětí a erotiky. Horor pro desetileté, ale jako pohádka to bylo dobrý a mrkl jsem na to rád. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

A zase to tu máme..,Stále sa opakujúca partička prihlúplych teenagerov ide riešiť veci nevídané (v tomto prípade),alebo sa ocitnú v neriešiteľnej situácii.. .Tento horor s prívlastkom akční tak to už vôbec nie ma nudil a to tak veľmi,že som musela niektoré pasáže preskočiť.Hrôza a des,no v inom slova zmysle.Najviac ma dostali naši hrdinovia skrývajúc sa v kríkoch a pritom si svietiach baterkou.Akože palec hore :) Slabé 2 hviezdy za vcelku slušný nápad,no už horšie podanie a spracovanie.Celé mi to prišlo ako nevydarený remake alebo skôr pokračovanie čarodejnice s Blair. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Wicked“ je dalším filmem pro tvůrce. Jsou zde nápady, ale nakonec to bohužel stejně vyznívá tak, že si ti lidé chtěli něco natočit a bylo jim tak trochu jedno, jak to bude v konečném důsledku vypadat. Myslím, že to šlo pojmout ještě zajímavěji, protože to téma samo o sobě není špatné, ale v rámci žánru a v rámci čarodějnických příběhů to nijak zásadně nevybočuje a jen se jede v zajetém formátu. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Peter Winther si vzal dobrý příběh na kterém se dalo stavět. Také čarodejnici udělal dobrou. Ošklivou, zlou, nešetřící nikoho a prahnoucí po věčné kráse a mládí. Peter Winther měl základ na fakt dobrý horor, který se mohl řadit mezi ty lepší a od kterého si hodně lidí, včetně mě, určitě slibovalo celkem dost. A co s tím Winther udělal? Totálně to posral! Udělal sice vcelku dobrý začátek. Udělal fakt dobré úvodní titulky slibující temnou, až děsuplnou atmosféru. Nicméně pak mu scénář asi vzala asi jeho dcera a udělala z následujících 50min, až na malé vyjímky, skoro až jakousi verzi Hannah Montany s píchajícíma teenagerama a opodál se koupajícíma dalšíma. Poté se Winther dostal do zamčeného pokoje, sebral jí scénář a konečně se začalo něco dít. To, že by se to dalo sestříhat do poloviny stopáže (jako celý film) a vyšlo by to podstatně lépe, ho nezajímalo. Naopak nám tam dal dva idiotské policajty a hlavním hercům inteligenci potkana běhajícím na kolotoči pro hlodavce. A to potkana ještě i urážím. Také si Winther myslel, že jsme naprostí idioti a nevšimnem si, že v jednom záběru jsou dveře jednokřídlé a bílé, ale v dalším záběru dvojkřídlé a hnědé. Ještě tam zapomněl člena štábu. Já v hororech dokáži přimhrouřit oči nad opravdu dosti věcma, ale tady to nejde, jelikož bych si připadal opravdu jako idiot, za kterého mě Winther asi má. P.S.: Musím ale uznat, že ten mlýnek byl skvělý. :D ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Když Zach (Justin Deeley) se svým bratrem (Devon Werkheiser) vyráží ve sklepě dveře, jsou dveře jednokřídlé a bílé. Když je ale vyrazí, jsou dvojkřídlé, hnědé a na místě, kde bylo zábradlí, je nyní kamenná zeď. Taktéž je vidět člen štábu. (Litsarch)

Reklama

Reklama