foto

Greg Collins

  • nar. 8.12.1952 (66 let)
    Troy, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The After (TV film)
2013 Příběh jedné jízdy
The Wicked
2012 Tisíc slov
2010 Jmenuji se Khan
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Infekce
Oko dravce
Víno roku
2007 Bezcenný syn
Jízda s Elvisem
2006 Dead & Deader (TV film)
World Trade Center
2005 Supernatural (TV film)
Vyvolávači deště
Škola tance a šarmu
Šoféři
2004 Cellular
2003 An American Reunion
Božský Bruce
Daredevil
Detonátor
2002 Protiúder
V ohrožení života
2001 Hadí stisk
Únik z Alcatrazu
2000 60 sekund
Divoké kočky
Hromy a blesky
U.S. Seals
1999 Operace Delta Force 4
1998 Armageddon
Godzilla
Nepřítel státu
Operace Delta Force 3
1997 Con Air
Rána jistoty
Souboj na obloze
Správná trefa
Strážci vesmíru
1996 Chuť strachu
Cizinky ve vlaku (TV film)
Den nezávislosti
Skála
Solo
Walnut Creek
1995 Dead Weekend (TV film)
Nevítaná návštěva
Pouta
Přepadení 2: Temné území
Vražedné sny (TV film)
1994 Schůzka o půlnoci
Undercover Angel
1992 Senzační svět
Spolužáci
1991 Zkázonosná Eva
1990 Zátiší Summit Bluff
1989 Policejní akademie 6: Město v obležení
1988 Out of Time (TV film)
Předvolba 976
What Price Victory (TV film)
1986 Androidy (TV film)

TV seriály

2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pandořina skřínka, část 1. (S14E15)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Tým snů (S01E03)
Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-Five (S03E01)
Chapter Thirty-Two (S02E10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
2015 Code Black (TV seriál)
The Son Rises (S01E09)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Seven (S02E05)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
další epizody (6)
Vražedná práva (TV seriál)
She's a Murderer (S01E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Four (S01E04)
Chapter Three (S01E03)
Chapter One (S01E01)
Mistresses (TV seriál)
Charades (S02E10)
2013 Family Tools (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E04)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šifra (S01E04)
Pomsta (TV seriál)
Iluze (S02E06)
2011 Dragon Age: Redemption (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Threat Level Midnight (S07E16)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Neznámý (S02E07)
Chuck (TV seriál)
Chuck a americký hrdina (S03E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S08E03)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Ghost (S01E02)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Snow Job (S01E09)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
Srdce z kamene (S02E06)
další epizody (4)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mírová dohoda (S04E12)
2008 State of the Union (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Chaos (S04E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S06E15)
2007 The Guild (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
2005 Dr. House (TV seriál)
Zákon mafie (S01E15)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Písečné přesypy (S09E02)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Po pravdě řečeno (S01E01)
Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matčiny oči (S01E17)
Výbuch (S01E13)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Anonym (S01E08)
Důkazy nelžou (S01E01)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Pokoj s výhledem (S01E05)
1998 Felicity (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Calzone (S07E19)
1995 Get Smart (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Zápas (S08E14)
1994 Ellen (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dobročinný večírek (S02E14)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Karate (S02E19)
Plný dům (TV seriál)
Slavnostní proslov (S06E19)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Zahraj to znovu, Jesse (S05E15)
1991 P.S.I. Luv U (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Vězeňské blues (S03E23)
1989 Family Matters (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Spies (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace