Reklama

Reklama

…až ve vězení se pozná opravdový přítel. Brandon Lee, syn legendárního Bruce Leeho, v napínavém akčním příběhu pomsty proti zrádcovským gangsterům (laurie)

Recenze (38)

Nix 

všechny recenze uživatele

Jako příběh nebyl špatný celkem a tohle bylo hlavně o příběhu, zbytek je tu vedlejší a akci tu nehledejte. Tohle je story o klukovi, který o všechno přijde díky kámošovi, kterej ho zradí a narafičí na něj vraždu. Jako Brandon má charizma, jenže ten film tak trochu stagnuje, snaží se to být jako drama, které je úplně nedotažené, takové trochu bez náboje a ani tomu nepomáhá ten levný feeling, ale Michael Wong, to je jiná liga, jako zmetek je skvělej. Ale celkově  konečná akce je taková jako jo a jsem rád, že tam aspoň nějaká byla a poprvé jsem tu viděl Bolo Yeunga oblečeného, ale nenechte se zmást, má tu jen mini roli. Bohužel, pro mne je to průměr na jedno podívání. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

SPOILS: Dobrosrdečný Brandon zrazen nejlepším přítelem Michaelem a poslán do vězení dostane se do těch největších sraček, zatímco ten co ho zradil se dostane uplně na vrchol a jde po jeho přítelkyni s jeho dítětem o kterém ani Brandon neví.. celý se to tak nějak schyluje až do uplného konce, kde nastane masakr. Brandon Lee v hlavní roli, fajn hudba, vězenský prostředí, honička za doprovodu slejváku kulek z broksny s jeapem a bavorákama, nájezd do sídla a totální likvidace všech těch parchantů, přátelství mezi Brandonem a spoluvězněm, který sem tam hodil nevědomky hlášku.. třeba jako ,,sehnal jsem jen tohle" a otevře sklad plnej kvéru, broksen, m4 a granátu. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jakmile Bolo Yeung převrhne v nočním podniku tác s alkoholem, je vymalováno. Jenže on už naneštěstí dál nic nepředvede. A tak je to celkově. Víc se střílí, než pere, což je s ohledem na obsazení velká škoda. Souboje přicházejí a podivně končí. Brandona Lee tu mezitím zradí nejlepší kamarád, kvůli čemuž skončí ve vězení. Jejich přátelství ale už dřív nabourávala láska k jedné dívce. Souvislejší akce se dočkáme až v posledních deseti minutách, o vydařené choreografii bojových sekvencí jako například u Leeova Rychlého jako blesk zdaleka nemůže být řeč. Navíc tady zřejmě vůbec nefiguroval nějaký dramaturg. Místy chaos, navíc viděno s „kouzelným“ českým dabingem. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Náznaky silného akčního hongkongského melodramatu tu jsou, ale i když nakonec nabraly tragických tónů, tak vše přebije céčkový scénář,  kde prim hraje dosti nanicovatá akce. Tedy zejména to, na co jsem se těšil, tedy full contact, stálo za zlámanou grešli, která nestojí ani za řeč. Výbuchy a likvidace autovraků pak sice jakž takž efektní, ale na nějaký zapamatování hodný zážitek to není. Inu, viděl jsem podruhé a opět si to nebudu za pár měsíců vůbec pamatovat. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nádherný film Brandona Lee se strašně sympatickou hongkongskou patinou. Překvapivě se tu víc střílí než kope, ale je to to správné spojení odplaty, emocí a přepálené akce.  Brandon je tu hrozně fajn i v 21 letech a je prostě hrozná škoda, že tu pořád není s námi. Teď by byl jen o 2 roky starší než Statham a já prostě věřím, že bychom tu měli akční ikonu s desítkama nabušených filmů, která by teď měla vlastní akční sérii se silnou značkou jako Mission Impossible a my bychom psali petice, ať se objeví v dalších Expendables...  Na HongKongu jsem vyrostl, hrozně rád se tam vracím. Nechci znít jako páprda, ale má to takové přímočaré tvůrčí nadšení, co už je teď vidět hrozně sporadicky. Jaký máte oblíbený HongKong vy? :) 8/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama