Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (133)

oRi11 

všechny recenze uživatele

Open Grave je napínavý a tajemný film, jehož děj má celkem zajímavou pointu. Navíc jí odkrývá pomalu v průběhu celého filmu, což mám rád. Bohužel tady je rozuzlení až moc zdlouhavé. Také způsob, kterým Gonzalo López příběh podává, je hodně chaotický. Závěr je příliš předvídatelný a tím pádem není tak překvapivý ani originální, jak by mohl být. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Open Grave je velké překvapení a zařadí se do jednoho z těch lepších hororů tohoto roku. Ze začátku průměrný horor, který se ničím zvláštním neukazuje, ale když začíná chytat tempo, tak se z něj stává velmi silný nadprůměr a dovolím si tvrdit, že pokud by vše bylo jako následně, tak neváhám dát plný počet. Příběh nebyl z nejhorších a když divák přemýšlí, kdo by mohl být vrahem a co se tam vlastně děje, tak by nečekal takové rozuzlení. Nápad velmi dobrý a i když začátek je spíše takové seznamování s dobrou atmosférou, tak teprve od poloviny je tempo v plném proudu a já byl ohromen. Gonzalo López-Gallego se předvedl a připravil mi tento rok jednu z největších lahůdek .. 8/10 = 82% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Napovím vám scénkou z filmu, jakým je vlastně Open Grave typem snímku. Poté, co jedna z postav zařve násilnou smrtí, kdosi moudře pronese: "Musíme držet pohromadě!" Střih, v dalším záběru jsou přeživší rozdělení ve dvou skupinkách na dvou odlišných místech. What the hell? Mno, takže... Pointa docvakne každému nad 15 let po dvaceti minutách a asi nejvíc zamrzí, že rejža přitom s mystery zápletkou pracovat umí. Baví to, ale sem tam to z diváka dělá kreténa. Jo, a ještě je to od A-Teamu první film, ve kterým mě Sharlto Copley vyloženě nesral. Ty dvě hvězdy pak vlastně dost mrzej... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Po sci-finkách "District 9" a "Europa Report" se tenhle opravdu zajímavý týpek Sharlto Copley objevil v souvislosti s hororem "Open Grave", který jsem nemohla vynechat..Pustila jsem si to s tím, že když to bude sklouzávat k debilitě, tak vypínám, ale nakonec jsem dokoukala s jedním dechem.. Klasické téma o zombících je tu zpracováno velmi netradičním způsobem, který je velmi koukatelný a vysoce záhadný.. Jeden z nejlepších hororů loňského roku! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ne tak úplně klasická zombie apokalypsa. Naopak to bylo nápaditý hned od začátku, kdy se v domě objevila parta lidí, která nevěděla vůbec, která bije a postupně si vzpomínali, do toho dějová linka. No rozhodně se z toho dalo vyždímat o hodně víc a i když to nemělo hororovou atmosféru, tak na poklidnej večer to stačilo... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama