Reklama

Reklama

Epizody(17)

Obsahy(1)

Tri dievčatá a dvaja chlapci, členky a členovia jedného školského klubu, sa stanú hračkou v rukách zvláštnej entity, pozorujúcej medziľudské vzťahy, a zároveň obeťou série psychologických hier. Dokážu si vzájomné priateľstvo udržať aj v situácii, keď nie sú schopní pred ostatnými ochrániť ani svoje najmenšie tajomstvo? (Palisander)

Recenze (15)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Lehce bych tomuto počinu na ČSFD zvedl hodnocení :-) Není to kdovíjak úžasná věc, ale neřekl bych také, že by to byl zrovna průměr. :-) Subjektiv skončil u pátého dílu, pokud se nemýlím, stále se to týkalo jen a pouze výměny duše. Poté však nastaly další 3(4) fenomény, které byly o to více zajímavé, že už tam neprobíhalo jen představení hlavních postav, ale řešily se tam i jiné věci. Celkově bych Kokoro Connect zhodnotil jako psychologický seriál, který usnadňuje složitost příběhu právě středoškoláky a spíše jejich ne-ultimátně důležitých problémů. Každá z postav má své klady i zápory, co více, líbí se mi tam jejich vývoj (hlavně jedné holčiny, potažmo i druhé). I blonďák se dočká svého představení a chvíle slávy. Není to něco, na co bych se koukal znova, ale uvízne to ve mně ještě dlouho. Ne jak většina nynějších počinů roku 2013. Dějte Kokoro Connect šanci, srostěte s postavami, dostaňte se přes 5 dílů, zkuste si je vychutnat a přeji spousty úsměvů a překvapení v následujících 17 episodách. (skončit 13. ep. by byla škoda). 70% ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Postavy jsou vesměs sympatické, ale ty jejich neustávající psychické problémy časem už začnou lézt krkem, navíc to pomalé tempo,kdy se vlastně jen neustále točíme na místě, také moc nepomáhá. Nezáleží na tom, kolik traumat někdo překonal, vždy se zase objeví něco dalšího. Navíc se začne tak hrr bez pořádného představování, že jsem v prních epizodách vůbec nestíhal sledovat kdo je kdo. 50% ()

Reklama

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že to bude jako Toradora, ale nakonec to bylo úplně jiný. Ani to nedokážu porovnat.. Strašně jsem se nasmál a všechny postavy jsem si strašně oblíbil. Miluju ty ubrečený scény, hlášky, z kterých jsem padl smíchy už hodněkrát:D, upřímnost, i opening. Jak to, že jsem o tomhle anime nikdy dřív neslyšel? "Nobody will notice a change on the inside if you look the same on the outside." -Nagase Iori ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Očekával jse zprvu zase nějakou klasiku ze středoškolskýho prostředí, ale příběh tohohle seriálu je unikátní. To že se jim tam stávají ty nadpřirozené fenomény je sice na jednu stránku smutné, ale na druhou díky tomu dokážou poznat pravé osobnosti ostatních (nejtemnější zákoutí, přání, touhy atp.). Docela jsem se i divil, jak to celý nakonec dopadlo, že se jim to i povedlo vcelku dobře ustát. Tenhle seriál je zaměřen předevšem psychologicky, což mu přidává na kráse. Animace je nadprůměrná. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Nevadia mi pomalé príbehy, lenže toto bolo natiahnuté metódou "urobím z komára somára", ktorá bola výdatne použitá od začiatku do konca. Pritom zápletka veľmi zaujímavá. Väčšinou som sa nudil asi tak ako hlavný záporák v seriáli ;-). Posolstvo je tak jednoduché, že je prakticky zbytočné ho považovať za posolstvo. Nuž ale nejako to skončiť muselo... A potom prišli bonusové časti. Ďalší srdcervúci nervák od nikadiaľ nikam. Netuším ako možno poznať pravú tvár niekoho, čo sám rieši dilemu aký vlastne je a celý čas sa vedome pretvaruje. Ale kto na to má, vydrží až do poslednej časti, ktorá je o stupeň lepšia ako ostatné. Škoda že podobne nebol spravený celý seriál. Hodnotil by som celkom inak. ()

Galerie (252)

Reklama

Reklama