Reklama

Reklama

Přežili jsme invazi

  • USA Saints and Soldiers: Airborne Creed (více)

Obsahy(1)

15. srpna 1944 uskutečnily americké jednotky invazi do francouzského Provensálska, aby tu podpořily a ochránily spojenecké vojáky, kteří se v Normandii vylodili 6. června téhož roku. Po nočním seskoku se musí tři parašutisté na zemi shledat se svými spolubojovníky ve vesnici Les Arcs. Tady pomáhají místnímu odbojovému hnutí osvobodit několik jeho členů a organizují přepadení německé obrněné jednotky. Bude prolita krev, některým zhasnou veškeré naděje, jiní naleznou lásku, ale každý z mužů se změní...navždy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

japekli 

všechny recenze uživatele

Vono je asi těžký točit po "Ryanovi" válečnej film. Ty bojový scény z něj jsou téměř nepřekonatelný, a tak to následovníci maj a budou mít obtížný. Bylo skoro úsměvný i to, když skupina v týlu nepřítele přechází v chumlu několikrát volnej prostor, ale hodnotím i statečnost tvůrců se do toho pustit, ovšem hlavní je, aby Little v sérii nepokračoval, jinak půjde i o přežití diváků. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Dobře natočeno, ale scénář je velmi slabý. Za celou hodinu a půl se téměř nic nestane. Dlouhé rozhovory o obvyklých tématech jsou nudné, protiválečné a hlavně lidské zaměření až moc očividné a naivně působící. Pohled do nitra postav jen letmý a nicneříkající, divák tak k nim necítí vůbec nic. Zkrátka celkem zbytečný film. ()

Sympy 

všechny recenze uživatele

Když jsem poslouchal ten začátek plnej amerikánského chvástání za doprovodu hrdiné hudby tak jsem to chtěl vypnout a opravdu jsem to udělal,ale druhý den jsem si řěkl co když se to polepší. Začalo to až Fightem na holé pěsti a s příchodem francouzkých odbojářů-zbytek stál za prd jak sem si u amíků již dávno zvykl. ()

BruceTichac 

všechny recenze uživatele

Film je příběhem skupinky amerických výsadkářů druhé světové války, kteří se snaží po seskoku na nepřátelské území dostat ke své jednotce. Při tomto se vystavují nebezpečí odhalení nacisty a jejich cesta je samozřejmě ohrožena dalšími nečekanými událostmi a situacemi. Kdo viděl film Přežili jsme Ardeny a líbil se mu, musí být spokojený i s tímto snímkem. Kdo čeká od začátku do konce filmu nepřetržité salvy z děl a palbu kulometů, ten bude možná trochu zklamán. Kdo ale čeká reálný příběh o hrdinství, kamarádství a odvaze, musí být spokojen. Film hodnotím jako velice povedený. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Americké bojové jednotky provádějí noční seskok nad Francií. Bohužel se trojicí z nich nepodaří se skočit na místě určení a nyní se musí dostat pěšky ke své jednotce obkopení nepřítelem. Za spojence získají několik lidí z odboje, které zachrání a tak se jejich šance na přežití zvyšují...Pravděpodobně nízký rozpočet zazdil tento celkem zajímavý snímek. K postavám jsem si vytvořil vztah i když se výrazně neprosazují, což bylo velké plus. Škoda za trochu zpackaný a natahovaný závěr, mohlo to být lepší. 45% ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

No že by se sešli po seskoku jen tři trochu málo,útok na německou jednotku a tank mi přišel trochu zbytečnej.Jinak průměrnej válečnej film trochu jiným pohledem. ()

Kowl3r

všechny recenze uživatele

...chyba vo filme: pri úvodnej scéne zoskoku do Normandie vybaľuje amík pušku M1 Garand, do lesa beží s M1 Garand, v lese striela ale po nemcoch s M1A1 carabínou a pri zábere ako sa kryje za strom má opäť M1 Garand ... ()

mufy001 

všechny recenze uživatele

No na válečný film trochu slabší, ale je to ještě koukatelný! Chudák ten Němec v ý stodole, mohl to přežít... 5/10 ()

iflip 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus to bolo celkom dobré. Síce dialógy boli miestami nudné a akcie bolo málo ale ako večerná jednohubka úplne dostačujúce- 70% ()

McZmener odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně po 17 minutách jsem tu hrůzu musel vypnout. První nesmysl je, že C. Allred tady hraje vlastě úplně někoho jiného a že to nenavazuje Na přežili jsme Ardeny. Ti blikance do minulosti, kde voják dává kytku své ženě mě odrovnaly. To do válečného filmu prostě nepatří. Ostuda. ()

Reklama

Reklama