Reklama

Reklama

Resolution

Trailer

Obsahy(1)

Michael (Peter Cilella) se vydává do indiánské rezervace za svým přítelem Chrisem (Vinny Curran), aby mu pomohl přemoci závislost na drogách. Po několika dnech v neudržovaném domě však oba přátelé zjišťují, že v jejich okolí se dějí velmi podivné věci, a oba mají pocit, že je kdosi sleduje. (Goldbeater)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIDÉ SEM CHODÍ HLEDAT UFOUNY, DUCHY, KULTY, BRÁNY DO PEKEL A TAJNÉ VOJENSKÉ ZÁKLADNY, NAHLÍŽEJÍCÍ DO JINÝCH DIMENZÍ. MYSLÍM, ŽE POKUD TU NĚCO JE, NENÍ TO NIC Z TĚCH VĚCÍ. NEBO TU JE VŠECHNO…" /// Mike se rozhodl udělat dobrej skutek. Opouští těhotnou manželku a vydá se zachránit kupu sraček. Ty jsou kupodivu i všude kolem, páč s nima někdo hraje jakousi interaktivní hru… Nápad zajímavej, ale realizace je sračkoidní. Hraje se ,,NA NĚCO“ a místo toho, aby se něco dělo, se melou hadry. Navíc by to klíďo mohlo bejt točený ,,handkou“. Naštěstí není, i když výsledek by byl stejnej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su na konverzační filmy. (A někdy je to horor.) 2.) Miluju, když je úkolem ,,postavy“ dobrat se ke šťastnýmu konci filmu. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Áno!!! Úžasné to bolo! Teraz mi už neostáva nič iné, len rozmlátiť si hlavu o stenu, pretože toto je presne ten typ "hororu", ktorý ma jedného dňa zabije. Takže kto chce vidieť "horor", ktorý nemá s daným žánrom absolútne nič spoločné, a v ktorom sa od začiatku do konca len konverzuje a vôbec nič nedeje, ten dá možno 5. Ja som išiel od nudy skapať a môžem si akurát dobre zanadávať na všetky tie Avasty či Esety, či čo to vlastne mám, že mi opäť raz nezablokovali jednu neskutočne nezáživnú pičovinu. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Chápu, pokud to někomu nesedlo. Naprosto komorní konverzačka, lehounce říznutá paranoiou. Moc to nepůsobí jako horor - spíš jako atmosférickej, mysteriozní filmek, kde se jeden druhého snaží zbavit drog a přesvědčit ho o přístupu k životu. Souhlasím s tim, že celkové rozluzlení jest unikátní a je potřeba vnímat některé dialogy, týkající se "té záhady" a trošku se nad tim pak zamyslet, to cenim. Hlavní dvojce je sympatická, akorát bych lehce ubral toho "fuckování", protože dialogy jsou vlastně solidní a myslim, že bez těch vulgarit by to fungovalo líp. Film působí i nepatrně, dobrodružně, kde týpek prochází okolí a vyptává se lidí. Mám slabost pro tyhle minimalistický, atmosférický a nepředvídatelný "horory", které nestaví na vydírací hudbě, tuně špatných efektů, samoúčelných lekaček a nudného gore. Těšim se na další filmy Justina Bensona a Aarona Moorheada. // Podobně pojatý Black Mountain Side na sněhu a archeologií se mi líbil víc a děkuju J*A*S*M za doporučení. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zvláštní film, který mě po celou dobu udržoval v napětí kvůli tomu co přijde a zároveň mě pořád nutil domýšlet nové věci což mě bavilo ale zároveň mě taky pěkně štval, zvláště ty dialogy mi tam moc neseděly a přišli mi asi o ničem a že jich tam bylo dost. Je to celé o veliké fantazii a přístupu. Hororem bych to rozhodně nenazval, mysteriózní thriller tomu sedí a dvojici režisérů dám ale určitě ještě šanci a seženu si další jejich filmy. Tady zatím slabší 3*. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Zbytky fetu... žíly když opouští... Oko je tu, hrozí i odpouští." Pozdě varován, dal jsem to obráceně. Nejprve Donekonečna (2017) a pak teprve Resolution. Upřímně, jsem i rád. Pomohlo mi to být zvědavý i ve chvílích, kdy ostatní diváci už nudou, či vzteky nad nekonečnými tlachy a přehráváním jurodivých vzkazů na záhadných kazetách bušili hlavou do zdi. Ani se jim nedivím. Nechat si na týden připoutat ruku k trubce bez povědomí, do čeho jdu, asi i mě by trefil šlak, podobně jako nebohou Sáru: "Pes umřel sám, dostal na verandě infarkt." :-) Jo jo, trefil ho infarkt... ráže 38. Že Chris, coby závislák s těžkým absťákem, udělá a řekne cokoli, jen aby se dostal ke své dávce, je jasné. Ale že  Michael, jeho čistý anděl strážný (resp. láskyplný tyran odmašťovací) lže, jako když tiskne, své přítelkyni? Možná známka toho, jak už ho Chris stahuje k sobě dolů, do morálního bahna. Zaujali mě indiáni, coby drsní čističi své rezervace od fetek a squatterských bezďáků. Zřejmě karma a pomsta bílému muži za zkázonosnou ohnivou vodu. "Pouhá" 3‰ v krvi. Víckrát už ne. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama