Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (131)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Je mi zle! Chce se mi zvracet! Chce se mi brečet! Už to nikdy nechci vidět!!! Ale jsem na sebe hrdá, že jsem to dokázala dokoukat až do konce. Je to hnusnější než Srpski film, nikdy jsem neviděla nic nechutnějšího a celou dobu jsem jen hekala znechucením. Ta holka nebyla žádná modelka ani na začátku, ale byla pak čím dál hnusnější a hnusnější, padalo z ní kdo-ví-co.. V jedné chvíli jsem měla pocit, že jí snad vypadla celá děloha. A byla blbá, to rozhodně. Dávno bych si zavolala sanitku nebo se zabila. Ale trpět až do konce... Ta holka má koule! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mařka je sama v bytě a hnije. A protože hnije především ve tmě a v šeru, to, co se z ní stává, může divák především tušit. Neupírám tomu pár světlejších momentů, který byly opravdu nechutný a žánrové fandy pobaví, ale vesměs tu měli prostor především červi, lezoucí na tlející tkáni, což mě zrovna ze cviček nevystřelilo. Prostě nuda bez pokusu o příběh a prakticky bez dialogů. Contracted je o několik levelů výš. 10% ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

První půlka zbytečně dlouhé stopáže absolutně o ničem - táhne se to, děj nezajímavý, věčně nadrbaná hlavní hrdinka je neskutečná zrůdička která nemá ani tucha o existenci epilace, depilace a jiných vymožeností moderní doby. Pak se nám začne pomalu rozkládat, rapidnější a rychlejší nárůst toho všeho vždy po tom co si vrzne....Druhá půle snímku to zachraňuje všemi těmi nechutnostmi s červíky a hnijícím a odpadajícím masem a nějakou to vraždičkou... Jo, musím říct že to už mě docela bavilo ale pointu to nemá absolutně žádnou, těžko u tohoto filmu mluvit i o nějaké atmosféře. Prostě to má být a je hnus a film na který se asi nezapomene ale víckrát to fakt vidět nemusím....Žádné umělecké dílo, žádné poselství, jen pořádnej nášup nechutností a k tomu trochu perverze. Chápu nadšení druhých ale já bych na víc než 3* potřebovala přecejen trochu víc....50% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O Thanatomorphose se za pár let bude mluvit jako o tom "kultovním prasáckým filmu, v němž hrdinka uhnívá zaživa". Nechutné je to teda extrémně (opravdu dobře zvažte, jestli se na něco takového chcete koukat), ale na rozdíl od velké většiny podobně okrajových filmů jsem se u tohoto nenudil (ačkoli tempo filmu je velmi pomalé a téměř se v něm nemluví) a ani mi nepřišel lacině samoúčelný, protože zcela očividně nezobrazuje jen rozklad fyzický, ale i psychický a morální. Má to svoje mouchy (občas to bzučí docela hlasitě :-D), dané především malým rozpočtem, ale celkově je to hodně (nepříjemně) působivý kousek. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá žena jedného rána zistí, že hnije za živa. Miesto toho aby navštívila lekára, trpí medzi "štyrmi" stenami obrovskými bolesťami a - sexuálne neukojeným apetítom. Originálny, no zato logiku postrádajúci (takmer nemý) snímok určený pre hŕstku fanúšikov hororo drámy, pre ktorých je úchylnosť, zvrátenosť, bezproblémovým konzumovaním párku v rožku. Podaktorí píšu, že amatérsky. No, len kvôli tomu, že kamera možno nie je najdokonalejšia, určite nejde o amatérsky film. Toto označeniu by sa hodilo prirovnať kopec iným snímkom! Tí, ktorí len z ťažka vzhliadli filmy, ako "Ľudská stonožka, či "Martyrs", "Thanatomorphose" by sa mali vyhnúť (stíhačkou!) obrovským oblúkom. Opakujem, toto nie je pre každé oko diváka. Jedným slovom, výstižne povedané, (akoby môj brat povedal) - "humáč". Fakt som musel pár krát odvrátiť zrak. Záver fascinujúci. "Thanatomorphose" je síce dejovo slabšia, ale zato o dosť drsnejšia "kópia" Contracted - 70%. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama