Reklama

Reklama

Noc v Myší díře

(amatérský film)

Obsahy(1)

Pod brněnským Hlavním nádražím se rozkládá labyrint podchodů, průchodů, východů a záchodů. A právě na posledním zmiňovaném místě se jedné noci náhodně setkají. Ona a On. Ona, hledající zde úkryt před bezcitnými zabijáky a On, právě zde vykonávající potřebu. Kráska v nesnázích a muž s chutí nějaké nesnáze postřílet. Oba čeká v podzemním bludišti plném vrahounů dlouhá noc. (choze)

(více)

Recenze (45)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Choze nebral tak vážně, dal bych hvězd víc "*" /// 22.2. 2014 - podíval jsem se na to znova, teď už se smířením, že choze je namachrovanej lulin, ale hodnocení i přes všechny výtky zvyšuju, protože se jedná o filmově sympatický pokus několika nadšenců, kteří se na tom očividně nadřeli. A tohle by se mělo podporovat :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Z Brna New York neuděláš. To se vyšle partička amatérů do brněnského komplexu zvaného Myší díra kde si hrají na honěnou s pistolkama a s pocitem posledního akčního hrdiny. Nikdo už neřeší jak debilní to je, jak debilně u toho vypadají a jak nemožně je to zahrané a retardovaně a chaoticky vymyšlené. V zatuchlém Brně ve kterém bydlím se nic takového nemůže stát. Prostory skýtaly leda velké hovno, protože v Brně je velké hovno a celé město i se všema lidma v něm je jedna velká sračka. Nepošlu to do odpadu, že zde po ulici chodí pěkné holky. Mé hodnocení: 20% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Fajnové žánrové cvičenie, ale nič viac. Technická stránka, najmä kamera, je dotiahnutá na maximum a je na profesionálnej úrovni. Ešte by sa zišlo premakať strih, čo ale vidím skôr na problémy na pľaci (napr. krkolomný záverečný skok hlavnej hrdinky na záporákovú zbraň), i keď na druhej strane fajnová hudba sa ťažko striafa do tvrdohlavého strihu (odporúčal by som nabudúce upraviť finálny strih podľa dodaného sountracku). Osobne mi vyslovene vadila iba (inak pekná a sympatická) hlavná predstaviteľka, ktorej amatérsky prejav, pendlujúci medzi (hádam) úmyselným afektom a kŕčovitým neherectvom, je celú ligu za už klasikom Tomášom Mannom. No a taktiež bohužiaľ ostáva tradičný Chozeho problém so storytellingom (najmä nezverejnený Assassin/Killeři), ktorý je viac komplikovaný, ako by sa patrilo. Nabudúce poprosím späť k hororu a k jednoduchosti. Casa Carnivora bola napriek (práve kvôli?) svojej jednoduchosti, lacnosti a "na-rýchlo-zbúchanosti" zatiaľ najlepšia. Možno som príliš kritický, ale to iba preto, že Choze už vo všeobecnosti dosiahol taký level amatérskej tvorby, že sa približuje (polo)profesionálnemu filmu a myslím, že je lepšie konštruktívne vypichnúť tých pár vecí, čo ešte treba zlepšiť, ako uspávať ho na vavrínoch. Thumbs up! PS: Žeby to bol prequel k Cyborg Cheerleader? :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Obrazově výborné, zvukově děsivé, dialogy tragédie, hudba dobrá, ale vykradená :) Jako amatérská jednohubka to funguje, určitě to všechny zůčastněné bavilo, škoda jen že postavy vám nic nenabídnou, děj neexistuje a docela mě unavuje dávat body jen za vynikající look, v dnešní době už se amatéři ohánějí technikou za statisíce, ale točej prázdné a zbytečné věci.Hláška ,,hajzl jeden nefotogenickej´´ ale zabila :) 40%. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Takže dlouho natáčející film a dlouhé očekávání. Další film od Chozeho. Další film s Tomášem Mannem,který ihned pobaví na záchodě společně se Želvy Ninje. Jenže kdysi se mi více zdál,že se snaží,teď jen odříkává scénář a moc ho neprožívá,za to jeho herecká partnerka hraje na výbornou. Děj dobře odsýpá a je využita každá vteřina. Choze si střihl dobré cameo ve fotokabince. "HAJZL JEDEN NEFOTOGENICKEJ." Jenž samotná scéna mi určitě zůstatne v paměti na pořád,protože jsem jí jako viděl první a to je to co se mi na jeho filmech líbí. Je tam vždy něco co jsem ještě neviděl nebo minimálně zpracované jinak než to bývá. Samotný Choze je můj velice dobrý kamarád tady z csfd a z fcb,který mi na dálku pomáhá s mýmy projekty a vždy je dobrá opora a dokáže pozvednout sebevědomí,přesto musím hodnotit jako neztraný divák. Na začátku mě mírně iritovala hudba,je dobrá a melodické,ale měl jsem pocit,že jde více slyšet než by mělo,tady se to dle mě nějak neutrefilo,ale pak to "syntézatorové bručení" po 7 minule na mě leche dýchlo nostalgií jak u pravýc 80.let. Ale za co jako většina musím s hodnocením dolů je proč se celá akce odehrává a také mě než proč měla dívka problémy by mě více znamenalo zde samotný Tomáš nebyl nějaký zabiják nebo voják,že tak dobře střílel a ze zabijení si nic nedělá. Ale z amatérských hledisek velice kvalitní a natáčení v metru velice složité,což samotná práce je více ceněna. Není to zas tak zábavné CYBORG CHEERLEADER : FUCKDOWN IN HOCKEY MASK CAMP,,který je stále z jeho dílny nepřekonán,ale jelikož se jedná o jinačí zaměření coby akční velice dobré. Takže krásné zasloužené 4 hvězdy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Film se odehrává pod Hlavním nádražím v Brně v tak zvané "Myší díře". (boul)
  • Natáčení probíhalo postupně za použití kamer DSLR 550D, 7D, 5D MarkII, 600D a GH2. Cena za techniku použitá při natáčení přesáhla 100 000 Kč. (choze)

Reklama

Reklama