Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hluboko v Pensylvánii leží hřbitov pro ty, kteří zemřeli během exorcismu. V roce 1671 zde byly mučeny a zabity stovky mužů, žen a dětí. Církev to omlouvala tím, že oběti byli posedlé zlem. Bylo zlo skutečné nebo to byly jenom výmysly fanatických kněží, kteří toužili po mučení a krvi? Bill a jeho tým cynických paranormálních vyšetřovatelů se vydávají na místo, aby objevili pravdu. Billův tým už zažil všechno možné. Navštívili opuštěné vězení, strašidelný dům nebo starou psychiatrickou léčebnu, a tak se jim nelze divit, že si myslí, že to bude jen další nudný výjezd. Jenže nedostatek víry se jim naprosto nevyplatí, protože se probudí démoni minulosti a prastaré zlo je připraveno znovu posednout své oběti a začít krvavé šílenství. (topr harley)

(více)

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, už sa neviem dočkať, kedy sa na tento snímok vrhne megalomanská vlna intelektuálnej kritiky. Aby som nalákal / odradil, tak asi takto. Komu sa páčil Wither, do toho! Ostatní povinne odbočiť, aspoň neskurvíte hodnotenie argumentom, že ste v tom nenašli nič "inteligentné", vrátane scenára a hercov. Naozaj sa nejedná o nič iné, iba o nízkorozpočtovú démonickú lesnú naháňačku / vyvražďovačku s litrami krvi a poriadnou porciou gore. Aspoň Adam Ahlbrandt má rozum, keď sa už v tej dnešnej dobe väčšina režisérov s amatérskymi podmienkami nezmôže na nič iné, len na prechytrelé, nezávislé, artové a neviem aké konverzačky, v ktorých hovno ukážu a s nadšením to vydávajú za "horor" (found footage ani nespomínam). Moje srdiečko však po dlhej dobe konečne zajasalo nad poctivou prácou maskérov a užil som si to! Keby som nemal dostatok miliónikov na nakrútenie ďalšieho Evil Dead a ostalo by mi len na natočenie snímkov na úrovni Wither, The Cemetery či 8th Plague (atď.), rozhodne by som sa nemal za čo hanbiť. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pensylvánie, Hřbitov, Death Metal, Gore, Inkvizice, Rituály! Další z řady undergroundových nízkorozpočtových hororů na styl Evil Dead se slušným Gore ikdyž se na něj musí čekat téměř 40 minut a ve výsledku jej není tolik, kolik bych si přál, ale pro fanoušky Gore se je rozhodně na co dívat. Jinak tradičně bez příběhu s levným lookem a hroznými herci, občas zafunguje nějaký Joke a líbil se mi ten náboženský background, ale film by možná šokoval 7 let zpět, dnes je to spíš za lepší průměr. 6/10. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Od Adama som nečakala žiaden mega prúser a v tomto death metalovom rytme dokázal, že aj zväčša škandinávska metalová obscénnosť mu režijne sedí a mikrobadžet využije kde sa dá. Filthovci to pojali z inej stránky, no ani táto lesná uspávačka s gore / metal budíčkom nie je taká márna. Na NIČ je to prekvapivé NIEČO. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Skupinka z tzv. paranormálnej tv show si vyrazí do legendami opradených lesov, rozloží stany na miestnom cintoríne a očakáva tradičnú, nenáročnú noc. Namiesto toho sa však dočkajú ožívajúcej nočnej mory a nekompromisného démonického posadnutia. Toto síce nebude pre širokú divácku obec - možno ani len hororovú, už len pre zreteľné neduhy polo-amatérskych hororov (herci a prvoplánová primitívnosť), hoci je to natočené celkom dobre a pozerateľne. Od režisérovho nedávneho, obstojného slasheru "Cross Bearer" ide o isté zlepšenie a na slabšie 4* mi tento pekne krvavý, démonický gore masaker aj tak vychádza; v rámci nezávislej hororovej tvorby v tomto prípade necítim potrebu nejako kritizovať. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nízko rozpočtová záležitosť pre nenáročných, s hereckým obsadením na úrovni pouličného divadla bez akéhokoľvek nároku na honorár. Sympatie si zrejme divák nevybuduje žiadne, no krvi a gore sa dočká viac, akoby očakával. Na jeden krát dostatočná zábava v rámci zombie žánru, ktorá sa “určite” nikomu neuloží v pamäti na dlhšie, ako jeden deň. Už dnes večer nebudem vedieť o čom to bolo .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Prostinký příběh svojí formou připomíná buď východoněmecké domácí fetiš porno nebo západoněmecký undergroundový splatter trash. Kdo má rád ale lesy a výživné gore, přijde si na své. Zvídavá omladina točící pořady o paranormálních jevech až pozdě zjistí, že vyvolávat místo duchů démony se nevyplatí. A když ještě do prokleté země (byť vysvěcené) skrápne několik kapek čerstvé krve, dílo zkázy je dokonáno. A jak se bránit proti démonům, když tělo, co obývají, se stane nesmrtelným? Jednoduše, useknout hlavu. Jen je třeba co nejrychleji utéci, než démon obsadí tělo vaše. Taková záhada Blair Witch, kde místo strašení panáčky z větví se rovnou morduje. Musím uznat, že některé gore je vydařené. Mně osobně se nejvíce líbil skleněný válec vodní dýmky vražený pod bradu, některá odsekávání (nohy, hlava)měla rovněž šmrnc. A nechybí vykousnutí oka či střeva ven (ve flashbacích). Spíše pro ortodoxní žánrové fanoušky. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Nechcem tomu dávať odpad, lebo ku koncu som to už moc nevnímal, ale to si robíte prdel s tými trojhviezdami? Šak tí herci nedokázali uveriteľne zahrať ani beh lesom po tme, pri snímaní odzadu. ()

Reklama

Reklama