Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co, něco bylo skvělé (většinou Pod lupou a Koule nelžou), něco zase strašně trapné (ty vtipy jakože po skončení natáčení), ale i tak jsem rád, že to existovalo. Takový koncept tu kromě České sody a Tele Tele nikdy moc nebyl a ačkoli Buřtcajk by z téhle trojky byl jednoznačně nejslabší (ne tak kvůli lacinosti kulis jako spíš kvůli tomu, že to ne vždy bavilo), na příjemné zabití času to postačilo dost dobře. A to Izera bůhvíjak nemusím. 3* ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Docela fajn. Já se bavím. Izera mám rád a na jeho pořady si vždy čas udělám. Jeho nápady jsou fajn. Má nejoblíbenější rubrika je "Pod lupou" a spotřebitelský test petard neměl chybu. Hodně kritizovanou rubriku "Bud´ in" mám rád a možná to těm nebystrým nedošlo, ale Vańková v těch scénách má být trapná. Nejvíc se mi líbila část s Izerem jakožto metrosexuálem, co má čas na sex pouze v metru. Jinak, Auto-moto kout mě dostává pokaždé a "Koule nelžou" jsou někdy fekal, ale baví. Izerovy cesty do zahraničí už tak moc nebaví, proto tam nebude ta pátá. Jinak fajn. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejprve bych rád řekl, že jsem velmi rád, že se izer vrátil. první díl, který jsem viděl byl druhý - to byla prdel u toho jsem se pořád gebil, bohužel ostatní díly mě už takovou zábavu nepřinesli. Nápad je to dobrý, ale koncepce celého pořadu je odsouzena k záhubě. dávam tomu max měsíc. Ikdyž celkově tv pětka je celkově dost divná televize a je velká šance, že si tohle jako eso udrží. Zpět ke koncepci, první co by se mělo změnit je třeba to, že by mělo být více rubrik(pod lupou,buď in atd..) které by se měli různě střídat(měli by se třeba měnit obtýden), už jenom z důvodu, že prostě dochází nápady. Další věc která se mi nelíbí je, že je tam ten přidaný smích ve stylu amerického sitcomu, o různých vložkách se štábem kdy izer vypráví vtip který jsem od něj už slyšel nejméně 3x ani nemluvě. Ve výsledku je to dobrý nápad, ale prostě nedokončený a nedomyšlený. Co zaslouží pochvalu jsou autokout a pod lupou, ostatní je ve většině případů nevtipné. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer byl vždycky mistr v útoku na bránice diváků. Že jeho humor není nikterak inteligentí, vůbec nevadí. Naopak je sprostý, leckdy fekální, ale úderný. Izer prostě nemá konkurenci - podobný druh humoru na české scéně příliš není. Jeho scénky už od dob pořadu Na palmě, přes nejrůznější "bazary" se zkrátka staly legendárními a moc rád se na ně koukám znova - nikdy neomrzí. Jsem rád za tento nový pořad, kde mi snad vadí jen extrémně trapná Šárka Vaňková, která šíleně přehrává a působí na mě jako 12letá zkouřená puberťačka. Pořadu její účast spíše škodí. Ne všechny Izerovy gagy vždy vyjdou úplně na jedničku, ale většinou jsou naprosto skvělé. 75% ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že Izera nemám rád, uznávám jeho tři kladné vlastnosti: 1. jednota formy a obsahu, neboť jako pánský úd (ten asijský piercingovaný) nejen vypadá 2.kontinuálnost, neboť už celá léta si stále drží stejnou laťku, bohužel pro něj ale proklatě nízko 3. upřímnost, neboť se svůj fekální humor nesnaží ani trochu maskovat, viz scénka, kterou jsem (bohužel) viděl, kde si ve skotské sukni velmi vtipně ulevuje do golfové díry. Mimochodem, v celém pořadu neustále dokazuje, že je patrně jediným člověkem na světě, který umí vykonávat intimní potřebu i ústním otvorem. Kompars se rozhodně nechce dát svým principálem zahanbit, Vaňková hezky imituje hloupou blondýnu z Na stojáka, pokud se tedy člověk soustředí pouze na intonaci a nevnímá význam slov. A jestli nějací zmatení uživatelé zde v komentářích tvrdí, že Izer je král české komiky, tak to tedy padám... To jsem se víc pobavil i tehdy, když mi můj zubař po půlhodinové námaze oznámil, že mi právě omylem vytrhnul jiný zub! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama