Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ještě jednou ne, Zdeněk Izer už jiný nebude a ten kdo čekal, že svůj televizní comeback okoření něčím novátorským, tak je naivní jak stará Blažková. Laciné scénky, kterých by zájezd boskovických důchodců přes noc napsal na dvacet dílů sem tam proložené „dlaždičskými“ anekdotami (díky bohu za ně). Prostě starej, pro někoho možná i dobrej, Zdeněk Izer. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejprve bych rád řekl, že jsem velmi rád, že se izer vrátil. první díl, který jsem viděl byl druhý - to byla prdel u toho jsem se pořád gebil, bohužel ostatní díly mě už takovou zábavu nepřinesli. Nápad je to dobrý, ale koncepce celého pořadu je odsouzena k záhubě. dávam tomu max měsíc. Ikdyž celkově tv pětka je celkově dost divná televize a je velká šance, že si tohle jako eso udrží. Zpět ke koncepci, první co by se mělo změnit je třeba to, že by mělo být více rubrik(pod lupou,buď in atd..) které by se měli různě střídat(měli by se třeba měnit obtýden), už jenom z důvodu, že prostě dochází nápady. Další věc která se mi nelíbí je, že je tam ten přidaný smích ve stylu amerického sitcomu, o různých vložkách se štábem kdy izer vypráví vtip který jsem od něj už slyšel nejméně 3x ani nemluvě. Ve výsledku je to dobrý nápad, ale prostě nedokončený a nedomyšlený. Co zaslouží pochvalu jsou autokout a pod lupou, ostatní je ve většině případů nevtipné. ()

Reklama

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Izer je borec. Strčí do kapsy kdejakého Donutila(přežrané trapné moravské prase), Polifku(prvoligový ožrala) nebo Šípa(trapáka obecného) nebo ocasy z Na stojáka (Pavláska, Knora a tu bloncku co ji nemůžu přijít na jméno). Buřtcajk je takový malý klenot, na kterém jinak nezajímavá TV5 staví... Slabší chvilky by se určitě našly, ale takové Pod lupou je geniální. Izerův talent z Policejních akademií, V ráno zataženo, v noci roztaženo, tak zůstává nezapomenut. Osobně mu ve stínu výše uvedených, protěžovaných sraleblit, upřímně fandím. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

První díl s myslivcema byl geniální. Až na pár šlápnaců vedle jsem se bavil téměř u každé scénky a nasmál jsem se jako už dlouho ne. Druhý díl byl o poznání horší, ale i přesto oplýval několika dobrými nápady. Uvidíme, jak se nový pořad Zdeňka Izera rozvine a jakou úroveň si udrží dále... Prozatím lepší 3* EDIT po 5 dílech... úroveň začala nebezpečně klesat dolů, a tak jsem radši na seriál přestal koukat uplně. Nenechám si zkazit dobrý dojem ze záčátku pokaženým dojezdem, ale i přesto musím snížit hodnocení na 2* ()

Masety 

všechny recenze uživatele

1* je za název pořadu (ten mě pobavil víc, než cokoli v jeho obsahu) a pár vtipů, kterými Izer svůj pořad občas proloží, zbytek bohužel vůbec není buřtcajk, ale pěknej bullshit... A to mám Zdendu jinak fakt rád, jako vypravěč vtipů je pro mě snad nepřekonatelný. Doufejme, že se brzy ukáže s o mnoho kvalitnější záležtostí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama