Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Jsem Tunovi dříve říkala don Quijote... ale dnes je pro mě hrdina! Držím pořadu palce, časy se mění... :) nenecháme se přece otrávit... Překvapila epizoda o vejcích, že se žloutky uměle dobarvují přes krmivo, musím pochválit epizody o Bubble Tea, toxických čajích, palmovém oleji... Jsem vděčná, že tento pořad existuje! ()

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Moderátor mně přijde nesympatickej a mluví tak, jako bysme byli snad úplní blbci. Potom ti tzv. "odborníci", kteří tam pro větší důvěryhodnost říkají (no spíš to vypadá že čtou z papíru) detaily ohledně toho či onoho výrobku. Je hezký že tam napíšou jméno, ale napsat třeba kdo to je by taky mohli. Takhle tomu jen těžko někdo uvěří a u tohoto pořadu se jen přikláním k té většině negativních komentářů. Sice se tam dá občas narazit na něco zajímavýho, ale první a zároveň celkovej dojem je hroznej. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Je to strašidelnější pořad než regulérní americké horory. Kladu si otázku, jestli nemám místo nakupování v obchodech spíš vyhnat děti na pastvu do Alp. Nebo se naučit chemii a vyrazit do supermarketu. Patří do éček i E55? :-) Jinak tenhle seriál je super, protože Tuna je rázný a konfrontační typ, co se nebojí a co vyhledává dramatické situace a volí silná slova. No nemůže tohle fungovat jinak než skvěle? ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Nechápu pár věcí.. Jednak, že A dost! se dá najít na čsfd.. Ale tak budiž, jsou to krátké reportáže, někdo to točil kamerou, někdo to sestříhal.. Říkejme tomu teda krátkometřážní film (snad se tady ale pomalu nebudou hodnotit reklamy z TV!). Co ale nechápu více, je hodnocení uživatelů. Dokumentární pořad má coby klíčovou roli předaní divákovi informace. Přijde mi poněkud nefér se tady bavit o kameře apod. Je rozhodně jenom dobře, že někdo testuje výrobky a zboží za nás, že někdo informuje o tom, co nemůžeme sami z etiket rozpoznat (opravdové složení a poměry surovin).. Evidentně je ale obyvatelům jedno, jaké sračky do sebe cpou a jaké shity si domů kupujou za elektroniku, pneumatiky a podobně.. Hlavně zas nenadávejte v diskuzích všude možně, jak jste sami proti celému světu!!! ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

První problém : Nevím proč se Tuna ověšuje korálema jak lidojed z Indonesie, nebo účastník Survivora, čili působí jak idiot. Druhý problém je, že v kombinaci s jeho vystupováním je to spíš k neprospěchu v celkovém dojmu, ačkoliv informace podávané význam mají. Pořad jako varování před potravinami, co by jsme neměli konzumovat, nebo službami co by jsme neměli využívat vcelku funguje. Jen je to prostě obsahově příliš banální (jedna kauza se rozvede do několika dílů, ačkoliv by se dal obsah nahustit více a mělo by to větší výpovědní hodnotu). Pořad se dá vyjádřit v kostce " když vám někdo něco nabídne, pošlete ho pryč, když kupujete levné potraviny čtěte obal". Jestli se tím dá živit, pan Tuna našel díru na trhu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama