Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby (Daniel Greene) neustále tvrdě trénuje, jeho největším snem je také titul šampiona v boxu. Trenér mu stále nedává šanci a jedinou oporou je mu přítelkyně Anna (Keely Shaye Smith), jejíž otec Victor (Ernest Borgnine) ho však nemůže vystát. Svět profesionálního ringu je ovládán penězi a nepoctivostí a tak zdá se, že jediná cesta k úspěchu vede přes stáj mafiána Durantiho (Giuliano Gemma). (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pokial je Roky Brambora, pardon Roky Balboa film o tom, ako sa jeden clovek stal boxerom, tu je box podany dost brutalne. podvody, uplatky a nepoctivost tomu vladnu. Kvalitny herec bol Ernest Borgnine /Marty 1955, Emperor of the North/  : 73 % ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, a to nikoli překvapivě. Sergio Martino je zručný režisér a narozdíl o svých italských soukmenovců dokázal na své filmy často sehnat peníze, takže nepůsobí tak příšerně levně a papundeklově. Jeho další spolupráce s toporným obrem Danielem Greenem mě sice nepotěšila tak jako výborný Pacco: Stroj smrti, ale i tohle prostinké sportovní drama má neodolatelnou osmdesátkovou příchuť. Zprvu se může zdát, že jde o tradiční italský parazitismus, tentokrát na Rockym, ale zdání naštěstí klame. I tady sice sledujeme cestu amatérského boxera na vrchol, ale za úplně jiných okolností, zde navíc všemu vévodí krimi zápletka. ()

Reklama

Reklama