Reklama

Reklama

VOD (1)

1943. Americká ponorka Tiger Shark se pokouší zachránit posádku britské lodě, která byla potopena Němci a bohužel přežili jen tři lidé – raněný muž, navigátor a zdravotní sestra Claire. Kapitán O'Dell zemřel za podivných a nevyjasněných okolností. Brzy se začnou dít tajemné věci, gramofon se spustí sám od sebe, loď je plná podezřelých zvuků… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušné, ale ja by som to oveľa viac vyhororoval, príležitosť, tesné priestory aj tma bola, tak na čo váhať ako Remišová pri medveďovi? Ale niektoré scénky s duchom kapitána, tentokrát nie Danka, vyšli veľmi dobre. Určite je to film, ktorý sa dá ešte prerobiť do mimoriadne hrozivého zážitku. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu hodně napínavé se zajímavou zápletkou. Bohužel ta je až příliš dlouho oddalována a film je zbytečně dlouho nastavován zbytečnou omáčkou plnou občas dobrých a občas hodně trapných sci-fi/horor efektů. Televizní zpracování a evidentní absence vysokého rozpočtu film těžce sráží v místech, kde chce být brán velmi vážně...ale moc mu to nejde. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Béčko jako bič. Příšerné triky (ponorka vypadá jako model z 3D studia, protáhlý renderem bez nánosu texur), lehce zmatený scénář, jehož pisatel o plynulých žánorvých přechodech zřejmě nikdy neslyšel (a proto působí všechny dialogy typu "This boat is cursed." opravdu směšně - není jediným slovem uvozeno, že jsme vstoupili na půdu duchařiny!) a nezvyklá hustota hereckých tváří na metr čtvereční. Než se vlastně pořádně dozvíte, kdo je kdo, a začnete chytat jména, všichni jsou už mrtví. Proč tedy ***? Hladina má opravdu VELICE hutnou atmosféru. A právě proto stojí o celé dva stupně výše než Ghost Ship. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Samoúčelné lekačky, ženská postava do počtu a nevěrohodné motivace, ale taky kupodivu slušně fungující atmosféra a na horor netradiční kulisy a doba (rozpadajícící se ponorka za 2. světové války). Twohy se zdaleka nepřiblížil kvalitám Černočerné tmy, přesto díky druhé, vygradované půlce filmu zaokrouhlím hodnocení nahoru. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

začalo to zajímavě. po chvíli však začínali dostávat prostor klišé věty typu ,,ženská na lodi přináší smůlu", atd, atd. pak se všichni trosečníci tváří, jako když něco ví. jeden člen posádky jim nevěří. no a ostatní nevěří (pro změnu) zase jemu. a nakonec nechybí ani ..... . sorry, já se nebál ani nelekal. bohužel jsem se ani nezasmál. já prostě ty béčka nemusím. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (18)

  • Pre väčší realizmus tvorcovia postavili v londýnskych Shepperton Studios hydraulicky plnenú súpravu, ktorá sa kývala zo strany na stranu, skákala a praskala. (Arsenal83)
  • Pôvodne chceli scenáristi zostavu postaviť z autentických podmorských dielov, no ukázalo sa, že sú príliš ťažké na manévrovanie. Nakoniec Pinewood Studios postavili hydraulicky ovládané interiéry lode, z ktorých každý bol samostatný modul, kompatibilný s ostatnými. Na zdvíhanie a naklápanie modulu podľa potreby bola navrhnutá aj špeciálna páka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama